ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Κι αυτόν τον ‘τελικό’ θα τον κερδίσουμε μαζί!»

Αύριο στις 19.55 στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ δίνει τον πλέον σημαντικό του αγώνα στη φάση των ομίλων, υποδεχόμενος την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Κι αυτό επειδή έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος, πέρα από την πρώτη θέση που «καπάρωσε» η Τσέλσι, όλα τα ενδεχόμενα για το δεύτερο «εισιτήριο» της πρόκρισης είναι «ανοικτά»

Αύριο στις 19.55 στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ δίνει τον πλέον σημαντικό του αγώνα στη φάση των ομίλων, υποδεχόμενος την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Κι αυτό επειδή έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος, πέρα από την πρώτη θέση που «καπάρωσε» η Τσέλσι, όλα τα ενδεχόμενα για το δεύτερο «εισιτήριο» της πρόκρισης είναι «ανοικτά».
Ο «Δικέφαλος» θέλει τη νίκη κόντρα στους Λευκορώσους κι από εκεί και πέρα θα περιμένει να πληροφορηθεί το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, ανάμεσα στη Βίντι και την Τσέλσι. Και σ’ αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που δηλώνουν αποφασισμένοι να καταβάλουν ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του, ο ΠΑΟΚ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση: «Σας καλούμε όλους στο γήπεδο, για να σπρώξουμε την ομάδα σε μια απαραίτητη νίκη που μπορεί να αποτελέσει το διαβατήριο για μια πορεία καταξίωσης και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σας καλούμε να βοηθήσετε με τη φωνή σας τους παίκτες να ξεπεράσουν την κούραση, το άγχος και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές τους δυνατότητες!
Το ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούλιο, βρίσκεται στην πιο κομβική στιγμή του!
Προστατέψτε το Σύλλογο από συμπεριφορές που μπορεί να επιφέρουν τιμωρίες. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύονται πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, η ρίψη αντικειμένων, η χρήση πυρσών, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και συσκευών λέιζερ.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τους κανόνες ασφαλείας και συστήνουμε την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη είσοδο στο γήπεδο, οι θύρες του οποίου ανοίγουν στις 18:00.
Και αυτόν τον «τελικό» θα τον κερδίσουμε μαζί!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.