Η αποστολή της Εθνικής για την Ισπανία

Τις 13 πολίστριες που θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί (14/12, 06:30) για το Λας Πάλμας, ενόψει της αναμέτρησης της εθνικής με την Ισπανία για τα προκριματικά του World League, ανακοίνωσε ο Γιώργος Μορφέσης.

Τις 13 πολίστριες που θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί (14/12, 06:30) για το Λας Πάλμας, ενόψει της αναμέτρησης της εθνικής με την Ισπανία για τα προκριματικά του World League, ανακοίνωσε ο Γιώργος Μορφέσης. 

Από τις 17 πολίστριες που συγκεντρώθηκαν το πρωί στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, «κόπηκαν» η Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Ελένη Ελληνιάδη, η Μαρίνα Κοτσιόνη και η Άλκηστη Μπενέκου, με την Ελισάβετ Πρωτοπαπά που σπουδάζει στις ΗΠΑ να επιστρέφει στη 13άδα, ενώ έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία της 16χρονης Ειρήνης Νίνου.

Αναλυτικά η 13άδα της εθνικής: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίνου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά.

Ισπανία και Ελλάδα δίνουν το Σάββατο (15/12) το τρίτο παιχνίδι τους στα προκριματικά, μετρώντας ως τώρα από μία εύκολη νίκη επί του αδύναμου Ισραήλ και από μία ήττα από τη Ρωσία, που προπορεύεται στον όμιλο. Έτσι ο νικητής της μεταξύ τους αναμέτρησης θα πάρει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση και θα διατηρήσει ελπίδες για την πρώτη, που οδηγεί απευθείας στην τετράδα του Europa Cup.

Ο αγώνας του Σαββάτου θα αρχίσει στις 3 μ.μ. ώρα Ελλάδας, με διαιτητές τον Ολλανδό Τσβαρτ και την Ιταλίδα Νικολόζι.

Σημειώνεται ότι η εθνική έχει αμέσως μετά και δεύτερη εκτός έδρας υποχρέωση, καθώς αντιμετωπίζει στις 18/12 στη Νετάνια το Ισραήλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.