Call of Duty Black Ops 4: Χριστουγεννιατικα event για τα Blackout και Zombies

Σήμερα στο PS4, σύντομα σε Xbox One και PC.Τα holiday event στο Call of Duty: Black Ops 4 για το...

Σήμερα στο PS4, σύντομα σε Xbox One και PC.

Τα holiday event στο Call of Duty: Black Ops 4 για το Blackout και το Winter Calling στο Zombies ξεκινά σήμερα επίσημα για τους παίκτες του PlayStation 4.

Όπως αναφέρθηκε στο επίσημο Black Ops 4 Reddit, και τα δύο εποχιακά event ξεκίνησαν σήμερα στο PS4 και θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα για τους παίκτες Xbox One και PC. Στο Blackout, χιονόμπαλες, φωτισμοί και διακοσμήσεις, καθώς και τα νέα γιορτινά supply stashes με θέμα τα Χριστούγεννα είναι διαθέσιμα.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, οι παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες θα πάρουν διπλό XP στο Μultiplayer και το Zombies και διπλά merits στο Blackout όλο το σαββατοκύριακο ξεκινώντας στις 14 Δεκεμβρίου στις 10:00 PT.

Η Treyarch ανακοίνωσε επίσης μια νέα λειτουργία περιορισμένης διάρκειας στο Blackout που ονομάζεται Close Quarters Frenzy, η οποία έρχεται σε όλες τις πλατφόρμες από τις 14-17 Δεκεμβρίου. Σε αυτό, θα “Παλέψετε για να ξεπεράσετε ένα ταχύτερο Collapse χρησιμοποιώντας close-quarters weapons – shotguns, SMGs, πιστόλια, και melee θα είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσής σας.”

Προστέθηκε μια σημείωση για την ενημερωμένη έκδοση του PC (1.09) που κυκλοφόρησε σήμερα. Επειδή το στούντιο διαθέτει ειδική ομάδα που ασχολείται με επιλογές και χαρακτηριστικά αποκλειστικά για PC, παίρνουν χρόνο για να συντονίσουν και να δοκιμάσουν κάθε ενημερωμένη έκδοση προτού κυκλοφορήσει. Αυτό εξηγεί γιατί οι ενημερώσεις του υπολογιστή για το παιχνίδι ενδέχεται να εμφανιστούν μετά τις ενημερώσεις της κονσόλας. Ωστόσο, η Treyarch δήλωσε ότι θα στοχεύει πάντοτε να κυκλοφορεί τις ενημερώσεις στο PC μέσα σε 24 ώρες μετά τις κονσόλες.

Ανακοινώθηκε ως μέρος της σειράς update Absolute Zero για τις διακοπές που ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου, ο χάρτης Blackout έχει λάβει εποχικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των καιρικών συνθηκών και ένα νέο yacht location που λέγεται Hijacked στη βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή του χάρτη. Έλαβε επίσης ένα νέο τεθωρακισμένο όχημα ARAV και το multiplayer πήρε τον πρώτο του νέο specialist μετά την κυκλοφορία του, τον Zero.

Η Activision ανακοίνωσε χθες ότι ένα πλήθος από αστέρια του Χόλιγουντ δανείζουν τα φωνητικά ταλέντα τους στη λειτουργία Zombies του Black Ops 4.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.