Εξετάσεις σε Πέλκα και Βιεϊρίνια

Αναμένονται τα αποτελέσματα για τους δύο παίκτες που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπάτε για το μέγεθος των προβλημάτων και τον χρόνο απουσίας τους από τις υποχρεώσεις της ομάδας

Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπάτε και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Ο Πορτογάλος με ενοχλήσεις στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και ο Πέλκας με ενοχλήσεις στη γάμπα. Οι εξετάσεις θα δείξουν το μέγεθος των προβλημάτων και τον χρόνο απουσίας τους από τις υποχρεώσεις της ομάδας. 
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει
“Η απογοήτευση για την αδυναμία πρόκρισης στους 32 του Europa League και την εντός έδρας ήττα από τη ΜΠΑΤΕ που ολοκλήρωσε με το χειρότερο τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη.
 Κυρίως γιατί ο Δικέφαλος είχε τις δυνατότητες να συνεχίσει στη διοργάνωση, αλλά δεν κατάφερε να τις φανερώσει στο γήπεδο. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΠΑΟΚ να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη που έγιναν και να συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 Προσπάθεια που τον βοήθησε να σβήσει το -2 και την πίεση που έφερε στην ομάδα, να παραμένει αήττητος και μόνος πρώτος επτά βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Ατρόμητο. Η πορεία στο Europa League, λοιπόν, είναι ένα σημείο το οποίο προκαλεί προβληματισμό, αλλά δεν αναιρεί όσα έχει πετύχει η ομάδα ως τώρα.
 Την Παρασκευή (14.12) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη ΜΠΑΤΕ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.
 Οι τραυματίες Δημήτρης Πέλκας (δεξιά γάμπα), Αντρέ Βιεϊρίνια (οπίσθιο μηριαίο αριστερά) υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις κι αναμένονται τ’ αποτελέσματα για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και ο χρόνος απουσίας τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
 Το Σάββατο (15.12) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.