Ακυρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Νιουκάστλ λόγω … ντεφορμαρίσματος!

Οι ποδοσφαιριστές της Νιουκαστλ δεν θα γιορτάσουν - και φέτος - το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο πάρτι που έχει γίνει πλέον έθιμο για τις αγγλικές ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές της Νιουκαστλ δεν θα γιορτάσουν – και φέτος – το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο πάρτι που έχει γίνει πλέον έθιμο για τις αγγλικές ομάδες. 

Ο λόγος είναι απλός και …κατανοητός! Το ντεφοράρισμα των “Καρακαξών”, καθώς η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μια …ανάσα από την “επικίνδυνη ζώνη”. 

Αν και οι παίκτες της Νιουκαστλ είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να περάσουν εκεί ένα εορταστικό διήμερο, ο αρχηγός των “Magpies”, Τζαμάλ Λάσελς ακύρωσε το ταξίδι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ράφα Μπενίτεθ. 

“Αυτό το γκρουπ παικτών ακύρωσε πέρυσι το πάρτι, γιατί είχαν αντιληφθεί ότι δεν ήταν κάτι σωστό για τη συγκεκριμένη στιγμή. Φέτος γίνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήθελαν να κάνουν το πάρτι, γιατί είναι παράδοση για κάποιους παίκτες, ιδιαίτερα στην Αγγλία. Όμως πιστεύω ότι πήραν τη σωστή απόφαση και οι οπαδοί θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι απλά παραμένουν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό τους στόχο”, είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής της Νιουκαστλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.