Σχέδια με Γκος και Τέπιτς

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολογίζει τους δύο παίκτες για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βόννη (18/12) για το BCL, καθώς προπονήθηκαν κανονικά στη Γερμανία - Τι συνδέει το Χάτσερ με την αντίπαλο των "ασπρόμαυρων"

Με τη συμμετοχή των Φιλ Γκος και Μιλένκο Τέπιτς διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) στο Telekom Dome, την έδρα της Βόννης, την οποία αντιμετωπίζουν οι “ασπρόμαυροι” (18/12) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League. Στη συμμετοχή των δύο παικτών υπολογίζει κανονικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εν όψει αυτής της αναμέτρησης.
Ο μεν Γκος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και στο παιχνίδι που προηγήθηκε (16/12) με τον Παναθηναϊκό έπαιξε με ένεση. Ο δε Τέπιτς εδώ και μία εβδομάδα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, γι’ αυτό και πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τη Βενέτσια, ενώ δεν έπαιξε με τους “πράσινους”. Ο προπονητής τους, λοιπόν, μετά την επιστροφή τους στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων τους υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα.
Στο μεταξύ, ο παίκτης που συνδέει -έστω κι έμμεσα- τις δύο ομάδες είναι ο Γουίλ Χάτσερ. Το 2006 ο Αμερικανός περιφερειακός έκανε για πρώτη φορά το υπερατλαντικό ταξίδι και μετά το πανεπιστήμιο βρέθηκε στη Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα, στην Α2 κατηγορία, για λογαριασμό της Dragons Rhoendorf.
Το Ρόεντορφ είναι μια μικρή πόλη, που απέχει περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο από τη Βόννη. Η ομάδα, έχει σχέση με την Τέλεκομ Βόννη, που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ.
Σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνική δικτύωσης, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: “Επιστρέφοντας στο 2006, όταν ξεκινούσε η επαγγελματική καριέρα του! Ο Γουίλ Χάτσερ έπαιξε για τη Dragons Rhoendorf, μία ομάδα A2 Γερμανίας που σχετίζεται με την Τέλεκομ Βόννη. Αυτός είναι και ο λόγος που το αυριανό παιχνίδι θα είναι κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.