Άξιος διάδοχος ενός θρύλου

Υπέγραψε συμβόλαιο και έγινε κάτοικος Τορίνο το 2017. Γνώριζε εκ των προτέρων πως η καθιέρωση θα αργήσει, έχοντας μπροστά του τον Μπουφόν. Ο Βόιτσεκ Σέζνι πήρε το χρίσμα από τον σπουδαίο Ιταλό τερματοφύλακα μαζί και το βάρος της ευθύνης να τον διαδεχθεί στη Γιουβέντους.

Υπέγραψε συμβόλαιο και έγινε κάτοικος Τορίνο το 2017. Γνώριζε εκ των προτέρων πως η καθιέρωση θα αργήσει, έχοντας μπροστά του τον Μπουφόν. Ο Βόιτσεκ Σέζνι πήρε το χρίσμα από τον σπουδαίο Ιταλό τερματοφύλακα μαζί και το βάρος της ευθύνης να τον διαδεχθεί στη Γιουβέντους. “Η Γιουβέντους είναι  σύλλογος στον οποίο είσαι καταδικασμένος να νικάς. Είναι το μόνο που έχει σημασία εδώ” δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση και την εκπομπή που είναι αφιερωμένη στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρώτο κομμάτι της σεζόν ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία για την γηραιά κυρία: “Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, που ήταν να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε επίσης μπροστά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, είμαστε νομίζω σε καλύτερη φάση σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Όταν βγαίνουμε από τα αποδυτήρια ξέρουμε πως δεν υπάρχει άλλο ζητούμενο, παρά μόνο η νίκη. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε. Αυτό γίνεται ολοένα και πιο δυνατό από τη στιγμή που δεν χάνουμε”.

Για το νέο μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους και του Ιταλικού πρωταθλήματος, ο Σέζνι δήλωσε: “Μιλάμε για ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει ήδη τα πάντα στην καριέρα του. Είναι πραγματικά ποδοσφαιριστής – μηχανή. Απίστευτα συγκεντρωμένος ακόμη και σε κάθε στιγμή της προπόνησης. Ο Ρονάλντο είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο με τις αρετές που διαθέτει”.

Για την αγωνιστική δράση στη διάρκεια των Χριστουγέννων ο Σέζνι δήλωσε: “Εμένα μου αρέσει γιατί το είχα συνηθίσει από την Αγγλία. Υπάρχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια. Μοναδική μου ήττα στην Ιταλία είναι από τη Σαμπτόρια. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο” πρόσθεσε χαμογελώντας για τον προσεχή αντίπαλο της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.