Προς παραμονή ο Μπακασέτας

Στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ αναμένεται να παραμείνει ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση τις προσεχείς ημέρες.

Στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ αναμένεται να παραμείνει ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κλίμα στης τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος για τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό έχει αλλάξει και όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές θα έρθουν τελικά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια έως το 2022. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα εισπράξει τον πρώτο χρόνο 400 χιλιάδες ευρώ, τον δεύτερο 450 χιλιάδες ευρώ και τον τρίτο 500 χιλιάδες ευρώ. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει τον Έλληνα παίκτη και είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στο ρόστερ της ομάδας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε τεθεί εκτός ομάδας το προηγούμενο διάστημα, μετά από απόφαση της διοίκησης, όταν δε βρίσκονταν η “χρυσή τομή” στον οικονομικό τομέα, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. 

Από εκεί και πέρα, οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν προτάσεις από το εξωτερικό για τους Λαμπρόπουλο και Σιμόες, προκειμένου να τους παραχωρήσουν, εντός Ιανουαρίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.