Οικονόμου: “Καμία κρίση” (video)

Ο Μάριος Οικονόμου επέστρεψε σε γνώριμα μέρη και ανέφερε πως η ΑΕΚ δεν πέρασε κρίση στα αποδυτήρια.

Ο Μάριος Οικονόμου επέστρεψε για να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε από το 2011 ως το 2013, πριν μετακομίσει στην Ιταλία. Ο αμυντικός της ΑΕΚ ανέφερε:

Για το πως ήταν να παίζει απέναντι στον ΠΑΣ.

“Ήταν πολύ περίεργο συναίσθημα για εμένα, ξεκίνησε από χθες. Όλη την εβδομάδα ήμουν σφιγμένος. Ήταν περίεργο να έρχομαι στα Γιάννινα, ως αντίπαλος του ΠΑΣ. Είναι μια ομάδα στην οποία μεγάλωσα, λόγω και της θητείας του πατέρα μου. Μεγάλωσα στα αποδυτήρια, σε νίκες και ήττες σε χαρές και λύπες. Ήταν μια όμορφη εμπειρία, κερδίσαμε κιόλας.” 

Για τους φίλους που συνάντησε. 

“Εδώ είναι το σπίτι μου, είναι η πόλη μου, με γνωρίζουν όλοι. Είναι λογικό.”

Για την εικόνα της ΑΕΚ.

“Είχαμε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και ήμασταν πολύ επιτυχημένοι τεχνικά. Οι σέντρες και τα σουτ βρήκαν στόχο. όλη την εβδομάδα φαινόταν πως αναζητούσε αντίδραση και ήθελε να προσαρμοστεί στο συστημα που μας ζητούσε ο προπονητής και να αντιμετωπίσει τη Γιάννινα σε μια έδρα, που δεν είναι εύκολη.” 

Για την εμφατική εμφάνιση.

“Είναι ένα μήνυμα για εμάς. Είναι καλό να γνωρίζουμε τις δυνάμεις μας και να καταλαβαίνουμε πως αν παίζουμε σωστά και συγκεντρωμένα, μπορούμε να καταφερουμε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε μαζί, να προευόμαστε μαζί και να δουλεύουμε για το καλύτερο.” 

Για το αν υπήρξε κρίση στα αποδυτήρια. 

“Δεν υπήρχε κρίση και δεν ακούγονταν πολλά ή τουλάχιστον εμείς δεν ακούγαμε πολλά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η ΑΕΚ οφείλει να παίζει για τη νίκη. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, ήμασταν συγκεντρωμένοι και την πήραμε.”

Για την εναλλαγή του συστήματος σε 3-5-2.

“Θέλουμε να έχουμε πολλές εναλλακτικές, πολλές επιλογές. Τώρα που δεν έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, μπορούμε να δοκιμάζουμε πράγματα και να δουλέυουμε μέσα στην εβδομάδα συστήματα για να τα χρησιμποιησουμε όταν μας ζητηθεί.” 

Για τη συνέχεια. 

“Ακόμα και τα παιχνίδια που θεωρούνται μικρά είναι σημαντικά. Αν κερδίζεις όλα είναι καλά, αν χάνεις έρχεται κρίση. Δεν σταματάμε, η δουλειά ειναι καθημερινή και συνεχίζουμε!” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.