Γιασικεβίτσιους: “Παίζει πιο σκληρά με Πιτίνο ο Παναθηναϊκός”

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως ο Παναθηναϊκός με την έλευση του Πιτίνο παίζει με πιο απλό αλλά και πιο σκληρό τρόπο.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως ο Παναθηναϊκός με την έλευση του Πιτίνο παίζει με πιο απλό αλλά και πιο σκληρό τρόπο. 

Αναλυτικά:

«Με τον Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός είχε πολλά συστήματα και ήταν δύσκολο να προβλέψεις ποιο θα χρησιμοποιούσε. Τώρα, έχουν 5-6 βασικά συστήματα και φαίνεται να παίζουν λίγο πιο απλά. Αλλά, την ίδια ώρα παίζουν πιο επιθετικά, ειδικά στην άμυνα, με την πίεση που ασκούν στην μπάλα».

«Ο ρόλος των Λεκαβίτσιους και Παπαπέτρου είναι αυξημένος. Δεν ξέρω αν είναι απόφαση του προπονητή ή τίποτα άλλο. Ο Λούκας παίζει πιο επιθετικά και έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής». 

Για τις τελευταίες προσθήκες στον Παναθηναϊκό: «Κάνουν την κατάσταση λίγο πιο περίπλοκη, αλλά αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ξέρουμε τον Κιλπάτρικ από την παρουσία του στο ΝΒΑ, ενώ τον είδαμε και στο ματς της Δευτέρας. Είναι ένας σοβαρός παίκτης που έχει έφεση στο σκοράρισμα. Το παιχνίδι του Πέιν είναι εφάμιλλο των Γκιστ και Λάσμε. Ο Παπαγιάννης επίσης παίζει αρκετά με τον νέο προπονητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.