Έμπλεξαν τον Μήτρογλου με τον Κούτρη οι Γάλλοι

Ο Κώστας Μήτρογλου φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και η διοίκηση της Μαρσέιγ σκέφτεται να τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες, αποκτώντας τον Λεονάρντο Κούτρη.

Ο Κώστας Μήτρογλου φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και η διοίκηση της Μαρσέιγ σκέφτεται να τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες, αποκτώντας τον Λεονάρντο Κούτρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, οι ιθύνοντες των Μασσαλών ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ, τον οποίο φέρονται να παρακολουθούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του και πως σε αυτή θα συμπεριλάβουν και τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Η Μαρσέιγ θα προσφέρει τον Μήτρογλου ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, πέρα από τα χρήματα που θα υπάρχουν στην πρότασή της. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της προσφορά, που ετοιμάζεται να καταθέσει η γαλλική ομάδα. Ενδιαφέρον για τον Κούτρη φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Ρεν. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης θα αποχωρήσει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά η διοίκηση της ομάδας. Μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.