“Δώρα” η Οσέρ, νίκη η Μπρεστ (video)

Οι Βρετόνοι επιβλήθηκαν των Οσερουά με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Τακαλφρέντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι.

Η Μπρεστ ήθελε να εκμεταλλευτεί τη “λευκή” ισοπαλίες της πρωτοπόρου Μετς στην έδρα της Λανς και να πλησιάσει στον ένα βαθμό τους Μεσέν, δεν ήταν ιδιαιτέρως δημιουργική στον αγώνα με την Οσέρ κι…έλαβε δώρο το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 12′, καθώς μετά το κόρνερ του Οτρέ ο Τακαλφρέντ πέτυχε αυτογκόλ. 

Από εκείνο το σημείο, οι Οσερουά κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους, είχαν κατοχή αλλά ανούσια, δεν βρήκαν κάποια μεγάλη ευκαιρία, σε αντίθεση με τους Βρετόνους, οι οποίοι σε δύο περιπτώσεις με τον Σαρμπονιέ  -στο 35′ και στο 44′- σε ισάριθμα τετ-α-τετ είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, προτού φύγει το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Κορέα αντέδρασαε, είχε ένα εξαιρετικό δεκάλεπτο από το 50′ έως το 60′ με πρωταγωνιστή τον Φιλιποτό, όμως ο Γάλλος ακραίος ήταν κι ο μοιραίος για το σύλλογο της Βουργουνδίας, αφού ανέλαβε το πέναλτι που κέρδισε στο 58′ ο Φερέ από τον Οτρέ και με εκτέλεση αλά Πανένκα, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Λαρσονέρ!

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Σαρμπονιέ είχε ευκαιρίες για το 2-0, αλλά τις απώλεσε, παρόλα αυτά η ομάδα του διατήρησε το υπέρ της 1-0 και πλέον είναι στους 49 βαθμούς, στη δεύτερη θέση της Ligue 2, ενώ η Οσέρ παρέμεινε στη 12η, με 30. 

Ligue 2, 24η Αγωνιστική

“Stade Francis-Le Blé” , Μπρεστ 

Διαιτητής: Φλορόν Μπατά

Κίτρινες κάρτες: 36′ Καστελέτο, 66′ Σαρμπονιέ
Κόκκινες κάρτες: –

Μπρεστ (4-2-3-1): Λαρσονέρ – Ανρί, Καστελέτο, Βεμπέρ, Μπερνάρ – Μπελκεμπλά, Ντιαλό –  Ενγκομά (64′ Μπατόκιο), Οτρέ (αρχ.) (80′ Αγιάς), Κουρ (90+1′ Μπουτέν) –  Σαρμπονιέ

Προπονητής: Ζον Μαρκ Φουρλάν

Οσέρ (4-2-3-1): Μισέλ – Αρκούς, Τακαλφρέντ, Μπελουγκού, Μποτό –  Γκουζόν, Αντεοτί (αρχ.) (55′ Φομπά) –  Μανσίνι, Φερέ (68′ Γιαταρά), Φιλιποτό (73′ Κετκεοφονφόν) – Ντουζιμόν

Προπονητής: Πάμπλο Κορέα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.