O αρχηγός γλύτωσε τη Νάπολι από την ήττα (video)

Κοντά στην 2η νίκη της ιστορίας της απέναντι στη Νάπολι, βρέθηκε η Σασουόλο, στο προτελευταίο παιχνίδι του Κυριακάτικου προγράμματος της 27ης αγωνιστικής.

Κοντά στην 2η νίκη της ιστορίας της απέναντι στη Νάπολι, βρέθηκε η Σασουόλο, στο προτελευταίο παιχνίδι του Κυριακάτικου προγράμματος της 27ης αγωνιστικής. 
Προηγήθηκε με περιπετειώδη τρόπο στο 52ο λεπτό, όταν μετά το γύρισμα του Μπογκά, ο Λουπέρτο απέτυχε να απομακρύνει και ο Μπεράρντι με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δόχτυα του Οσπίνα.

H φάση του γκολ του Μπεράρντι

Ήταν καλύτερη γενικά στο παιχνίδι, με περισσότερες ευκαιρίες, απέναντι σε μία ομάδα, που παρουσιάστηκε με αλλαγές στη σύνθεση της και με τον Ρουμάνο Κίρικες να παίζει για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα (έπαιξε στο πρώτο 45λεπτο).
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «παρτενοπέι» εόχαν 2 τελικές στην επανάληψη, στη μία από αυτές κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ινσίνιε. Ο αρχηγός της Νάπολι επωφελήθηκε από το λάθος του Μανιανέλι και με ωραίο δεξί πλασέ νίκησε τον Πέγκολο. Μάλιστα στο τέλος λίγο έλειψε να «κλέψει» τη νίκη, αλλά το σουτ του Μίλικ βρήκε σε ετοιμότητα τον 37χρονο Πέγκολο. Αυτή ήταν η 4η σερί ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων στο Στάδιο «Μαπέι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.