Οι developers του Apex Legends μίλουν για τα updates και κάνουν tease την Season 2

Λεπτομέριες θα μάθουμε στην EA Play τον Ιούνιο.Η Respawn Entertainment μιλά για τα σχέδιά της για...

Λεπτομέριες θα μάθουμε στην EA Play τον Ιούνιο.

Η Respawn Entertainment μιλά για τα σχέδιά της για μελλοντικές ενημερώσεις που έρχονται στο Apex Legends, και κάνει tease τι πρόκειται να έρθει στην Season 2.

Όπως αποκαλυψέ στο blog της EA ο εκτελεστικός παραγωγός Drew McCoy, η Respawn είναι “100% αφοσιωμένη στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του Apex Legends” και μέχρι στιγμής έπρεπε να “αντιδράσει και να κατευθύνει πόρους για να παίξει whack-a-mole με πολλά απροσδόκητα προβλήματα”. Σημείωσε επίσης ότι η συνεχιζόμενη ανάπτυξη του Apex Legends δεν έχει αντίκτυπο στα Star Wars Jedi: Fallen Order και ότι η Respawn” σταματά τα σχέδια για μελλοντικά παιχνίδια Titanfall “για να υποστηρίξει πλήρως το Apex Legends.

Το σχέδιο της ομάδας για το μέλλον είναι να δοθεί προτεραιότητα στο να διορθωθούν οι servers, στην αντιμετώπιση ορισμένων ζητημάτων ήχου, στην αντιμετώπιση των cheaters και στην επίλυση θεμάτων εγγραφής.

Όσον αφορά το νέο περιεχόμενο, ο McCoy διευκρίνισε ότι το ξεκίνημα της σεζόν θα συνοδεύεται πάντα με ένα νέο battle pass, ένα νέο Legend, “κάτι νέο για το meta” και πολλά άλλα. Αντί για συνεχείς εβδομαδιαίες ενημερώσεις, η Respawn θα επικεντρωθεί στις “μεγάλες, ουσιαστικές αλλαγές στο παιχνίδι που έχουν μόνιμο αντίκτυπο” που ευθυγραμμίζονται με την κυκλοφορία της νέας season. Ωστόσο, η ομάδα θα αντιμετωπίσει τα exploit, τις αλλαγές για balance, τις διορθώσεις bugs και πολλά άλλα καθ ‘όλη τη διάρκεια της season.

Οι πρώτες λεπτομέρειες για την Season 2 θα βγουν στο EA Play τον Ιούνιο πριν από την E3. Ο McCoy λέει ότι οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν ένα battle pass με “πιο ουσιαστικό περιεχόμενο” μαζί με την εισαγωγή ενός νέου Legend, το ντεμπούτο ενός νέου όπλου, και έκανε tease αλλαγές στον χάρτη του Kings Canyon.

Ενώ η ομάδα γνωρίζει ότι οι οπαδοί θέλουν νέο περιεχόμενο, η Respawn έχει λάβει μέτρα για να διατηρήσει την κουλτούρα του στούντιο και τον χώρο εργασίας υγιή. “Η κουλτούρα που έχουμε δουλέψει σκληρά για να καταφέρουμε και η υγεία της ομάδας μας είναι πολύ σημαντική”, γράφει ο McCoy. “Λαμβάνουμε αυτά τα πράγματα υπόψη όταν συζητούμε τον χάρτη πορείας για το περιεχόμενο, το χρονοδιάγραμμα παραγωγής και τη συχνότητα εμφάνισης ενημερώσεων για το παιχνίδι. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το Apex Legends αισθάνεται πάντα ζωντανό και ακμάζον, με έμφαση στην ποιότητα του περιεχομένου πέρα ​​από την καινοτομία ή την ταχύτητα απελευθέρωσης. Ταυτόχρονα, θέλουμε να διατηρήσουμε την κουλτουρα μας ως ομάδα ανάπτυξης και να αποφύγουμε την κρίση που μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε burnout.

Ο McCoy έκλεισε το post διευκρινίζοντας ότι η ομάδα ανάπτυξης του Apex Legends είναι τελείως ξεχωριστή από την ομάδα του Star Wars Jedi: Fallen Order και ότι για να υποστηριχθεί πλήρως το Apex Legends, η Respawn «σταματά τα σχέδια για μελλοντικά παιχνίδια Titanfall. Κανένας πόρος από την ομάδα Apex Legends δεν μετατοπίζετε σε άλλους τίτλους που αναπτύσσονται εδώ στο στούντιο, ούτε τραβάμε πόρους από την ομάδα που εργάζεται στο Star Wars Jedi: Fallen Order “.

Αυτή η δήλωση υποδηλώνει ότι τα σχέδια ενδέχεται να έχουν μετατοπιστεί από την “premium” εμπειρία Titanfall που θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2019. Η φράση αυτή αφήνει πολλά ανοιχτά για ερμηνεία, αν και φαίνεται ότι οι οπαδοί δεν θα πρέπει να περιμένουν το επόμενο Titanfall αργότερα το 2019.

Η EA αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι δεν θα έχει συνέντευξη τύπου στην E3 2019, αλλά θα επικεντρωθεί στην EA Play στις 7-9 Ιουνίου.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.