Στο κυρίως ταμπλό του μονού ο Μίκος

Ο Κωνσταντίνος Μίκος επικράτησε με 3-6, 5-1 και απόσυρση του ομογενή από την Σουηδία, Άγγελου Λένη και πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Μονού στο διεθνές τουρνουά 10.000 δολαρίων Greece "F3 Futures - 1st Tennis-Holidays ITF Pro Circuit", που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Κωνσταντίνος Μίκος επικράτησε με 3-6, 5-1 και απόσυρση του ομογενή από την Σουηδία, Άγγελου Λένη και πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Μονού στο διεθνές τουρνουά 10.000 δολαρίων Greece “F3 Futures – 1st Tennis-Holidays ITF Pro Circuit”, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο Πιερ Μπισμπίκος αποκλείστηκε στον τελικό γύρο των προκριματικών με 6-3, 6-2 από τον Γερμανό Ούχλιγκ, Νο 5 του ταμπλό. Αποκλεισμός στα προκριματικά των γυναικών και για την Ειρήνη Παπαγεωργίου, η οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-3 από την Ιταλίδα Μπαλτούτσι, Νο 1 του ταμπλό. Οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό ξεκινούν αύριο.
Το αυριανό πρόγραμμα (17/4) περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες με ελληνικό ενδιαφέρον. Αναλυτικά:
Στις 10:00: Βογάσαρη-Μαχάλκοβα (Τσεχία), Λατινοπούλου- Γκράζνεκ (Γερμανία, Νο 1), Μαρκεσίνη- Μπαλτούτσι (Ιταλία, Νο 3).
Στις 11:30: Μίκος-Σαχάροφ (Γαλλία, Νο 3), Καλοβελώνης- Σαντέτσκι (Ελβετία, Νο 6), Στεργίου-Βιλάρντο (Ιταλία), Καπόγιαννης-Φαλκάο (Πορτογαλία).
Στις 13:00: Γιακούποβιτς/Γεμουχίδης Νο 2- Κρεπάλντι (Ιταλία)/Φουέντες (Χιλή), Γεωργούδας/Γιωτόπουλος-Νούνες/Σόουσα (Πορτογαλία), Χριστοπούλου/Παπαγεωργίου-Ποχάμποβα/Βάζντοβα (Σλοβακία).
Στις 14:30: Βογάσαρη/ Γκιοργκέσκα (ΠΓΔΜ)-Iόβα (Ρουμανία)/ Βαϊντεάνου (Ιταλία) Νο 2, Μπάκα/Μαρκεσίνη-Μποτουσάροβα/Βανγκέλοβα (Βουλγαρία), Μπαράνκα (Πολωνία)/Γκράζντεκ (Γερμανία)-Λατινοπούλου/Μπάμπουρατς (Μ. Βρετανία).
Στις 16:00: Καλοβελώνης/Καπογιάννης-Φιτζπάτρικ (Μ. Βρετανία)/Σονγκ (ΗΠΑ), Στεργίου/Ψαρρός-Κίντλμαν/Ούχλιγκ (Γερμανία), Μίκος/Μπαλτογιάννης (Βέλγιο)-Σαμπέν, Φαρίν (Βέλγιο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.