Χιμένεθ: "Ποτέ δεν χάνει αυτός που προσπαθεί να κερδίσει" (video)

Πεπεισμένος ότι οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν το Κύπελλο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό ο Μανόλο Χιμένεθ.
0
Γιώργος Βασιλείου
10/05/2019 • 15:58
Χιμένεθ
  • shares
Πεπεισμένος ότι οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν το Κύπελλο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό ο Μανόλο Χιμένεθ.

Για το τι έχει αλλάξει στις δύο ομάδες σε σχέση με τους προηγούμενους δύο τελικούς: 

 «Κυρίως αυτό που κάνω, είναι να επικεντρώνομαι στους δικούς μου παίκτες. Νομίζω πως δεν θα ήθελα και δεν με ενδιαφέρει, να μπω σε δημόσια συζήτηση για την ανάλυση του αντιπάλου. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως είναι μια καλή ομάδα, που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό του κυπέλλου. Δυο ομάδες έχουν φτάσει στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ».

Για τον ποδοσφαιρικό εγωισμό που περιμένει από τους παίκτες του, λόγω των δυο χαμένων τελικών:

"Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον πρώτο, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε τον δεύτερο. Κάθε ματς είναι διαφορετική ιστορία, κάθε σεζόν είναι διαφορετική ιστορία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να αντιμετωπίσουμε το ματς ως τελικό, δηλαδή να κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια και το ποδόσφαιρο θα δείξει ποιος θα πάρει το παιχνίδι». 

Για το αν είναι έτοιμη η ΑΕΚ για ένα τέτοιο ματς σαν τον τελικό:

«Είμαι πεπεισμένο πως αν οι παίκτες μου μπούνε στο γήπεδο και είναι 100% αυτοί που πρέπει να είναι, γιατί ξέρουμε πως ένα ματς δεν εξαρτάται μόνο από την τακτική και από την ποιότητα. Ούτε μόνο από την φυσική κατάσταση. Παίζει ρόλο και το ψυχολογικό κομμάτι. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτή την ομάδα. Γιατί αυτό που κάνει κάθε μέρα, είναι να ξεπεράσει τον εαυτό της. Και για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή, από την λέξη προσπάθεια. Και κανείς δεν χάνει, όταν συνεχίζει να προσπαθεί».


Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Λαμία

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, 19:15

Live
15/09/2019 • 09:03