«Δεν ανησυχώ, η ομάδα έχει ταυτότητα…» (video)

Στραματσόνι για μεταγραφές, Βιγιαφάνες, Θύρα 13 και αγωνιστική εικόνα Παναθηναϊκού! Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη και σχολιάζει όλα τα τρέχοντα θέματα της "πράσινης" επικαιρότητας.

Παρά το αρνητικό σερί τριών εντός έδρας αγώνων χωρίς γκολ και νίκη, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν ανησυχεί και όπως τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports.gr : “Είμαι αισιόδοξος. Βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες εδώ και πλέον η ομάδα έχει την ιδέα της, την ταυτότητα της και ακόμα και οι άλλες ομάδες μας αντιμετωπίζουν με πολύ αμυντικό τρόπο. Απλά πρέπει να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στα τελευταία 15 μέτρα. Όμως δεν ανησυχώ, γιατί μεγαλώνουμε “.  
O Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στον Νίκο Τζουάννη για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, την επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο και τις σκέψεις του για “φρεσκάρισμα” της ενδεκάδας ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά. 

Παράλληλα ο προπονητής των Πράσινων αναλύει τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας, σχολιάζει τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Τριφυλλιού και αναφέρεται στον Λούκας Βιγιαφάνες. 

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του novasports.gr τη συνέντευξη του Αντρέα Στραματσόνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.