Ανοίγει η θύρα 8 για τους φιλάθλους

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ τέθηκε η θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας, μετά από απόφαση της διοίκησης.

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ τέθηκε η θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας, μετά από απόφαση της διοίκησης. Οι ιθύνοντες της Ουντινέζε επέστρεψαν 350 εισιτήρια από αυτά που είχαν ζητήσει από τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά. Οι φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας θα τοποθετηθούν στη θύρα 2 του γηπέδου της τούμπας, καθώς δεν ξεπερνούν τους 110 και έτσι η θύρα 8 θα τεθεί στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 20 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ θα φορέσει στην αναμέτρηση της Πέμπτη την ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση, ενώ η Ουντινέζε θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με πορτοκαλί φανέλες.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103» για τα μέτρα τάξης που συμφωνήθηκαν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το άνοιγμα της θύρας 8 για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Όλα κύλησαν ομαλά στη σύσκεψη και θα είναι ανοικτή και η θύρα 8 για τους φίλους της ομάδας μας με το εισιτήριο να κοστίζει 20 ευρώ. Ηταν μία απόφαση της τελευταίας στιγμής. Εμείς κάναμε το αίτημα μας στην Ουντινέζε, γιατί συνολικά οι φίλαθλοι της θα είναι 120. Οι άνθρωποι της συμφώνησαν με αυτό το αίτημα, όπως και η αστυνομία και ο παρατηρητής είπε ότι εφόσον εγγυάται η αστυνομία και η ΠΑΕ την ασφάλεια των φιλάθλων, απάντησε και αυτός θετικά. Στη θύρα 8 είναι τα πιο φθηνά. Υπάρχουν ακόμα αρκετά αδιάθετα εισιτήρια και ο κόσμος ακόμα και την τελευταία στιγμή να έρθει στο γήπεδο, θα βρει εισιτήριο. Από την αρχή είχαμε συνεννοηθεί με τους ανθρώπους της Ουντινέζε, ότι το εισιτήριο στη θύρα των φιλοξενούμενων θα είναι στη θύρα 8. Και από τη στιγμή που είχαν εκδοθεί και μας τα επέστρεψε δε μπορούσε να αλλάξει η τιμή σήμερα.  Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και την Ουντινέζε, που έκανε δεκτό και πάλι το αίτημα μας. Είναι πολύ συνεργάσιμοι, γιατί υπήρχαν ομάδες που για 50 οπαδούς, μας είχαν κλείσει τη θύρα 8».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων ως τώρα και την παρουσία του κόσμου: «Θεωρώ ότι θα είναι από 20.000 φίλαθλοι. Υπάρχουν πολλά αδιάθετα εισιτήρια, ο κόσμος μπορεί να έρχεται στο γήπεδο και πάντα την τελευταία μέρα πωλούνται τα περισσότερα εισιτήρια».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο κόσμος: «Έχει αυστηρή εντολή από την ΟΥΕΦΑ, να γράψει το οτιδήποτε από κροτίδα και πυρσό. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο κόσμος και αυτήν την εντολή έχει από την ΟΥΕΦΑ, να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Όλη Ευρώπη θαύμασε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Φρίουλι και ελπίζω και σήμερα να τον θαυμάσει για ακόμα μία φορά. Οι θύρες ανοίγουν στις 17.30 και ο κόσμος μπορεί να έρχεται από εκείνη την ώρα για να μη δημιουργηθεί κάποιος συνωστισμός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.