Η Καλλιθέα ανεβαίνει!

Μεγάλη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα, με 2-0, πέτυχε η Καλλιθέα για τη Φούτμπολ Λιγκ κι ανέβηκε στη βαθμολογία της κατηγορίας, έχοντας πλέον και βλέψεις ανόδου.

Μεγάλη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα, με 2-0, πέτυχε η Καλλιθέα για τη Φούτμπολ Λιγκ κι ανέβηκε στη βαθμολογία της κατηγορίας, έχοντας πλέον και βλέψεις ανόδου.

Η 18η αγωνιστική είναι σημείο αναφοράς των γηπεδούχων, οι οποίοι σημείωσαν ένα από τα καλύτερα φετινά τους αποτελέσματα. Το 1-0 έκανε ο Μπέλης με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 53΄, ε τον Τζάκσον στο 67΄ να κάνει το 2-0. Η μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα χάθηκε στο 71΄, με τον Σουάνη ν΄ αστοχεί σε πέναλτι. Έτσι η Καλλιθέα ανέβηκε στους 30 βαθμούς και είναι 5η, με την Κέρκυρα να μένει στους 36.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Μουκτάρης, Τσώνης, Τζάκσον, Τεγούσης, Σταύρου, Μπέλης (69’ Σταμόπουλος), Γκίνη, Ντουρμισάι (79’ Μπούζας), Φράγκος (60’ Μασένα).

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Κρητικός, Ζορμπάς (81’ Μακρίδης), Παμλίδης, Κόντος (59’ Φάμπιο), Ανδρεόπουλος (59’ Ντουαλά), Σουάνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.