Άλι: «Ονειρεύομαι την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Το όνειρο του αποκάλυψε ο Ντέλε Άλι, ο οποίος θέλει να σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το όνειρο του αποκάλυψε ο Ντέλε Άλι, ο οποίος θέλει να σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επιπλέον ο άσος της Τότεναμ τόνισε ότι η Αγγλία δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο και πρέπει να επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με την Κολομβία.  

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

«Φυσικά και μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ως ομάδα, διαθέτουμε πολλά θετικά στοιχεία. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και μέχρι τώρα, παίζουμε καλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και οφείλουμε να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην διοργάνωση. Ονειρεύομαι την κατάκτηση του Μουντιάλ, πριν ακόμη έλθουμε εδώ», δήλωσε αρχικά ο Άλι, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως στο Μουντιάλ οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο: «Ξέρω πολύ καλά, ότι στο παγκόσμιο κύπελλο, συναντάμε το υψηλότερο επίπεδο. Ασφαλώς και ο αγώνας είναι σημαντικός. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, είτε παίξω, είτε από τον πάγκο. Έτσι έκανα πάντα μέχρι σήμερα στην καριέρα μου. Και όποιες αποφάσεις έλαβα, είχαν αυτό το σκεπτικό», πρόσθεσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.