Αλεξανδρής: Αλλοίωση αποτελέσματος

«Έβραζε» ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο κόουτς του Άρη τα είχε με τους διαιτητές και μιλούσε περί διαφορετικής αντιμετώπισης στις δύο ομάδες, ενώ έκανε λόγο και για «αλλοίωση αποτελέσματος».

«Έβραζε» ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο κόουτς του Άρη τα είχε με τους διαιτητές και μιλούσε περί διαφορετικής αντιμετώπισης στις δύο ομάδες, ενώ έκανε λόγο και για «αλλοίωση αποτελέσματος».

Αρχικά εξήγησε πως «εφαρμόσαμε τα περισσότερα από αυτά που είχαμε πει ότι θα κάνουμε. Δεν μπορείς όμως να υπολογίζεις στους αστάθμητους παράγοντες. Στην άμυνα μας βρεθήκαμε σε μια εκπληκτική μέρα του Σπανούλη. Έκανε εξωπραγματικό παιχνίδι και μας κέρδισε μόνος του. Στους αστάθμητους παράγοντες είναι και η απειρία. Με 19” και ένα καλάθι πάνω, βάλαμε παίκτες που θα μπορούσαν να αλλάξουν στα σκριν… Είχαμε μόνο τον Μάλντροου μέσα που έχει έφεση στα κοψίματα και έτυχε αυτός να παίξει πάνω στον Σπανούλη στη τελευταία φάση. Δεχτήκαμε αυτό το τρίποντο στα 5” και χάσαμε ένα παιχνίδι…».

Αναφερόμενος στους ρέφερι είπε πως «για μένα αστάθμητος παράγοντας δεν είναι η διαιτησία, αν και ξέρω πως σκέφτονται. Και φάουλ έγινε και η μπάλα ήταν στο κατέβασμα στη πορεία της προς το καλάθι. Καταθέσαμε ένσταση, γιατί έχει γίνει παράβαση κανονισμών και αλλοίωση αποτελέσματος. Η άμυνα της μιας ομάδας με την άλλη και πως αυτή αντιμετωπίζεται είναι τελείως διαφορετική… Δείτε τα hand checking των παικτών του Ολυμπιακού. Γίνεται εμφανέστατα παράβαση κανονισμών. Κάθε φορά μας είχαν… αγκαλιά! Και δεν δόθηκε φάουλ στο Τζέιμς και δεν μέτρησε το καλάθι. Είναι καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος».

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο και την παρουσία του στο «Αλεξάνδρειο» τονίζοντας ότι «ήρθε και συμπαραστάθηκε και τους ευχαριστούμε. Έχουμε πει ότι η φετινή χρονιά είναι χρονιά προσαρμογής. Μερικά παιδιά έχουν μέλλον και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Έλειπε μόνο η νίκη σήμερα, αλλά το αγκάλιασμα του κόσμου μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Δεν το βάζουμε κάτω. Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέληση την προσπάθειά μας και αν έχουμε αυτόν τον κόσμο και στα υπόλοιπα παιχνίδια, μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα… ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.