Πάθος και ένταση στις προπονήσεις του Άρη

Το πάθος και η ένταση είναι τα δύο χαρακτηριστικά στοιχεία που διακρίνει κανείς στις προπονήσεις του Άρη στα 3-5 Πηγάδια.

Το πάθος και η ένταση είναι τα δύο χαρακτηριστικά στοιχεία που διακρίνει κανείς στις προπονήσεις του Άρη στα 3-5 Πηγάδια.

Στην κυριολεξία ματώνουν οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους. 
Ο Πάκο Ερέρα βλέπει με μεγάλη έκπληξη να επικρατεί πάθος και ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών σε σημείο πολλές φορές να φεύγουν τραυματισμένοι από τις προπονήσεις.

Το γεγονός ό,τι αρκετοί από αυτούς δίνουν… εξετάσεις ενώπιον του Ισπανού τεχνικού καθώς δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με τους «κιτρινόμαυρους» τους υποχρεώνουν να δίνουν το κάτι παραπάνω προκειμένου να αποδείξουν ό,τι έχουν μια θέση στο ρόστερ.

Με αυτά τα δεδομένα ο 61χρονος προπονητής έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους πρέπει να κρατήσει και ποιους τελικά θα διώξει.

Το μόνο σίγουρο είναι ό,τι θέλει αφενός να μην κάνει κάποιο λάθος που θα το «πληρώσει» αγωνιστικά ο σύλλογος και αφετέρου να μην εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια και σταθεί εμπόδιο στους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.  

Πάντως πριν την επιστροφή της αποστολής από το Βέρμιο, δεν πρόκειται να κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.