Ο Spider-Man ‘σκαρφαλώνει’ στην κορυφή των charts

Επιτυχία που αχνοφαίνεται.Το Spider-Man της Insomniac απέκτησε τελικά ορισμένα χαρακτηριστικά από...

Επιτυχία που αχνοφαίνεται.

Το Spider-Man της Insomniac απέκτησε τελικά ορισμένα χαρακτηριστικά από τον πρωταγωνιστή του, σκαρφαλώνοντας με την ταχύτητα του Spidey, στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου. Για την ακρίβεια, έγινε μέσα σε δύο ημέρες κυκλοφορίας το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις της εβδομάδας, αλλά ταυτόχρονα ξεπέρασε και το Fac Cry 5 στη λίστα των “γρηγορότερων” πωλήσεων, σύμφωνα με το GamesIndustry.biz.

Σε αντίθεση με τον Spidey, το Far Cry 5 κυκλοφόρησε για τα PlayStation 4, Xbox One, και PC, κάτι που δίνει περισσότερο βάρος στο νέο παιχνίδι της Insomniac. Ακόμη και στα “ενδοοικογενειακά της Sony” το Spider-Man ξεπέρασε τις πωλήσεις του God of War σχεδόν εις διπλούν (για την αντίστοιχη χρονική περίοδο).

 

Η σειρά επιτευγμάτων δεν τελειώνει εδώ, καθώς το Marvel’s Spider-Man έγινε ο τίτλος με τις “γρηγορότερες πωλήσεις” και για τη Marvel, ξεπερώντας και το Lego Marvel Super Heroes του 2013, το οποίο κυκλοφόρησε σε 12 διαφορετικές πλατφόρμες.

Παρόλα αυτά, ο νέος τίτλος της Insomniac δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της superhero κατηγορίας, καθώς το αντίπαλο δέος της DC, Batman: Arkham Knight παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά στο review του IGN Greece, αλλά και “ίσως” στο πιο λυπητερό easter egg που είδαμε ποτέ.


Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια “πατάτα” που είπε, είναι στον οφθαλμίατρο, γιατί κοκκίνησαν τα μάτια του από το πολύ Spider-Man.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.