Παράσχος : «Νικήσαμε το άγχος» (video)

Ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα αλλά και γιατί η ομάδα του ξεπέρασε το άγχος, εμφανίστηκε μετά τη νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΛ ο Γιώργος Παράσχος ενώ ο Τζιανλούκα Φέστα ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση των Θεσσαλών.

Ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, αυτό που επί της ουσίας ενδιέφερε στην παρούσα φάση τον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας της Αρκαδίας Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε μονόλογο της ομάδας του τη σημερινή αναμέτρηση ενώ στάθηκε στην ψυχολογία του Αστέρα τόσο πριν από την νίκη όσο και μετά από αυτήν.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων : 

Μπορέσαμε να βγάλουμε από πάνω μας αυτό το άγχος που φαινόταν ακόμα και στην προπόνηση. Πιστεύω ότι από ‘δω και πέρα και καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και να είμαστε αισιόδοξοι για το ότι θα ανέβουμε πιο ψηλά. Σήμερα ήταν ένας μονόλογος το παιχνίδι . Αυτό που μας έλλειπε πάλι στο πρώτο ημίχρονο ήταν το γκολ. Νομίζω πως μπήκαμε με μεγάλη διάθεση. Πρεσάραμε σε όλα τα σημεία του γηπέδου γι’ αυτό  και η ΑΕΛ δεν μας απείλησε. Νομίζω πως αυτό που μπορούμε να διορθώσουμε είναι η διατήρηση της μπάλας ιδιαίτερα σε οργανωμένες άμυνες και τις κινήσεις χωρίς τη μπάλα, στοιχεία που πιστεύω ότι μπορούν να διορθωθούν μέσα από την προπόνηση. Έχω μια αισιοδοξία ότι από ‘δω και πέρα μιας και παίζουμε με αντιπάλους πάνω κάτω της ίδιας δυναμικότητας  με εμάς θα πάμε αρκετά καλά“.

Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του τονίζοντας πως το κάνει αυτό επειδή πιστεύει πως είναι πεπεισμένος πως μπορεί να δείξει εντελώς διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο.

«Ο Αστέρας άξιζε την νίκη γιατί εμείς δεν ήμασταν ποτέ μέσα στο παιχνίδι. Προπονηθήκαμε προκειμένου να παίξουμε διαφορετικά. Κάναμε πολλά λάθη και στην τακτική. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε άλλα πράγματα από όσα δείξαμε σήμερα..» είπε μεταξύ άλλων στην αίθουσα Τύπου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.