Μέσα στον καύσωνα θα έρθει η 3η σεζόν του “GLOW”

Ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες.Την ημερομηνία πρεμιέρας και τις πρώτες φωτογραφίες της 3ης σεζόν...

Ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες.

Την ημερομηνία πρεμιέρας και τις πρώτες φωτογραφίες της 3ης σεζόν του “GLOW” δημοσίευσε το Netflix.

Σύμφωνα με το TVLine, η νέα σεζόν, η οποία θα αποτελείται από συνολικά δέκα επεισόδια, ακριβώς όπως και προηγούμενες δύο, θα έρθει να μας κρατήσει συντροφιά στις 9 Αυγούστου.

Η σειρά αρχίζει στο Λος Άντζελες του 1985, όπου η Ruth Wilder (Alison Brie) προσπαθεί να κερδίσει τη θέση της στο Gorgeous Ladies of Wrestling (GLOW), μία εταιρεία προώθησης επαγγελματιών γυναικών παλαιστών, με γνωστή ιστορία στον τηλεοπτικό χώρο. Όμως ύστερα από τα γεγονότα της 2ης σεζόν και την ακύρωση της εκπομπής, οι γυναίκες θα εμφανίζονται στο Fan-Tan Hotel and Casino στο Λας Βέγκας.

“Σύντομα ανακαλύπτουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα περίμεναν. Το πάθος της Ruth για την εκπομπή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα πίσω από την περίπλοκη προσωπική της ζωή. Η Debbie τα πάει καλά ως παραγωγός, αλλά έχει ενοχές για την απόσταση που έχει με τον γιο της. Καθώς η διαμονή τους στην πόλη θολώνει τις γραμμές μεταξύ της παράστασης και της πραγματικότητας, το cast θα παλέψει με τις ταυτότητές του μέσα και έξω από το ρινγκ”, λέει η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν.

Ρίξτε μια ματιά στις νέες εικόνες παρακάτω:

Η σειρά δημιουργήθηκε από την Liz Flahive, γνωστή σεναριογράφο για τα “Homeland” και “Nurse Jackie”, και την Carly Mensch, των “Nurse Jackie”, “Weeds” και “Orange Is the New Black”. Μαζί τους, και ως εκτελεστικοί παραγωγοί, βρίσκονται και οι Jenji Kohan, η δημιουργός του “Orange Is the New Black”, Tara Herrmann και o Mark Burley.

Η νέα σεζόν θα λαμβάνει χώρα στο Vegas Strip της δεκαετίας του ’80 και η Flahive είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι “η εξερεύνηση του Λας Βέγκας ήταν στα σχέδια της σειράς”, ωστόσο τα πράγματα δυσκόλεψαν καθώς “πολλές από τις τοποθεσίες που θέλαμε δεν υπάρχουν πια”.

Η σειρά έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση του κοινού, μαζί με δύο υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, συγκεκριμένα για τις κατηγορίες Καλύτερης Κωμικής Σειράς και Καλύτερης Ηθοποιού Β’ Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.