Καϊμακόγλου: “Η επιστροφή από το -13”

Ο Κώστας Καϊμακόγλου εξήγησε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να γυρίσει διαφορά 13 πόντων στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακο.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου εξήγησε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να γυρίσει διαφορά 13 πόντων στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακο. «Πήρε τάιμ άουτ και μας είπε ότι έχουμε πολύ χρόνο ακόμα και δεν πρέπει να έχουμε τόσο άγχος. Είχαμε μια ανεξήγητη πίεση. Έτσι με την κατάλληλη τακτική ανεβάσαμε την άμυνα και αναγκάσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει λάθη και να γυρίσουμε το ματς. Στην ουσία ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν μπροστά» δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ στη SportDay.

Ο Καϊμακόγλου μίλησε ακόμη για:
Την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Προσωπικά ήταν ιδιαίτερο, γιατί αυτό το τρόπαιο μου έλειπε. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε, αλλά ήρθε η ώρα και το κάναμε πράξη. Ήμασταν διψασμένοι και ορεξάτοι. Το θέλαμε πολύ και το πήραμε. Ήμασταν πιο συνεπείς στα κρίσιμα σημεία. Πανηγυρίσαμε έξαλλα, γιατί πρώτον πήραμε ένα τρόπαιο που είχαμε χάσει τα δύο προηγούμενα χρόνια και δεύτερον επειδή πήγε το ματς στον πόντο, μας βγήκε η ένταση».

Τους παίκτες που ξεχώρισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου γιατί έδωσαν την ψυχή τους, αλλά κυρίως στους Μπατίστ, Περπέρογλου και Βουγιούκα. Έκαναν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι. Ηταν τόσο μεγάλη η θέλησή τους να παίξουν, που θα το έκαναν και με ένα πόδι. Τους βγάζω το καπέλο γιατί ξόδεψαν πολλές ώρες για τη θεραπεία τους. Ο Γιασικεβίτσιους έπαιξε σαν έφηβος. Ηταν συγκλονιστικός και έδωσε τεράστια ενέργεια στην ομάδα. Και παρά το γεγονός ότι είναι μεγάλη προσωπικότητα, δούλεψε αρκετά αυτές τις μέρες, όπως κάνει πάντα. Άξιζε τον τίτλο του MVP».

Το αν συμφωνεί με όσους λένε «. και στο τέλος κερδίζει ο Παναθηναϊκός»: «Θα έλεγα ότι στο τέλος κερδίζει ο καλύτερος και όποιος έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Ηταν βέβαια και θέμα τύχης, γιατί αν έμπαινε το σουτ του Παπανικολάου, τώρα θα μιλούσαμε για τον κυπελλούχο Ολυμπιακό. Πάντως ήμασταν καλύτεροι στα σημεία που έκριναν τον αγώνα».

Το πού αφιερώνει το Κύπελλο: «Το αφιερώνω στη μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή πριν από 3,5 χρόνια και πάντα η σκέψη μου προς εκείνη μου δίνει δύναμη».

Το αν ο τίτλος αυτός δίνει ψυχολογικό αβαντάζ στην ομάδα του εν όψει της συνέχειας: «Καμία σχέση. Έχουμε μπροστά μας και άλλες μάχες στα πλέι οφ και στην Ευρωλίγκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.