Αλλάζουν όψη Χαριλάου και Ρύσιο

Ο Άρης αλλάζει σελίδα και όλα είναι πλέον έτοιμα ώστε από αύριο να αρχίσουν τα έργα αλλαγής του χλοοτάπητα του «Κλ. Βικελίδης» αλλά και στο κεντρικό γήπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων του Νέου Ρύσιου.

Ο Άρης αλλάζει σελίδα και όλα είναι πλέον έτοιμα ώστε από αύριο να αρχίσουν τα έργα αλλαγής του χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά και στο κεντρικό γήπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων του Νέου Ρύσιου.

Ο Πάκο Ερέρα επισήμανε ότι επείγει το θέμα της αλλαγής του χόρτου και ζήτησε την άμεση αλλαγή του προκειμένου να μπορεί η ομάδα να αποδίδει καλύτερα.
Η διοίκηση που ούτως ή άλλως είχε εντοπίσει το πρόβλημα δρομολόγησε άμεσα τις εξελίξεις και έτσι ένα «καυτό» ζήτημα βρίσκει λύση.

Μαζί με τα δύο πολύ σημαντικά αυτά έργα, ξεκινούν οι εργασίες τόσο στις σουϊτες του γηπέδου στο Χαριλάου, όσο και στα αποδυτήρια. Στο πρόγραμμα έχει μπει και η βελτίωση της εικόνας περιμετρικά του γηπέδου, αλλά οι συγκεκριμένες εργασίες θα αρχίσουν μεσοβδόμαδα.

Ανάλογες θα είναι και οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στο Ρύσιο, ενώ εκεί θα διαμορφωθεί νέος χώρος γυμναστηρίου, εξοπλισμένος με όργανα τελευταίας τεχνολογίας. Το βέβαιο είναι ό,τι με τις αλλαγές αυτές το Ρύσιο δε θα θυμίζει σε τίποτα με αυτόν των τελευταίων ετών.

Μένουμε στο προπονητικό κέντρο όπου δημιουργείται χώρος εστιατορίου, αλλά και αναψυχής προκειμένου να μπορούν να χαλαρώνουν οι ποδοσφαιριστές μετά τις προπονήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.