Δικαιώθηκε η Νίκη Βόλου

Στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής σκαρφάλωσε η Νίκη Βόλου μετά την δικαίωσή της από την ΕΠΟ για την αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου.
01/12/2017 • 23:24
Νίκη Βόλου
  • shares
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τη Νίκη Βόλου, καθώς έκρινε ότι η εκτός έδρας αναμέτρηση της θεσσαλικής ομάδας με τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα των γηπεδούχων. Έτσι, σύμφωνα με τη σημερινή (1/12) απόφαση που ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η Νίκη Βόλου παίρνει τη νίκη με 3-0 «στα χαρτιά» και «σκαρφαλώνει» στην 5η θέση της κατάταξης του 4ου ομίλου με 14 βαθμούς.
 
Η απόφαση αναφέρει τα εξής:
 
«Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά της υπ’ αριθ. 204/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη. Έκρινε ότι ο αγώνας Γ΄ Εθνικής μεταξύ των ομάδων της ΕΠΣ Ευβοίας «ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ» και Γ.Σ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 22/10/2017 και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Μαρτίνου του ν. Βοιωτίας, δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας «ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ». Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ομάδας ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» με τέρματα 0-3. Επέβαλλε στην γηπεδούχο ομάδα χρηματική ποινή 1.000€».
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ