“Γκάζια” από τον Μαυρομάτη

Άστραψε και βρόντηξε δια τηλεφώνου ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης σε επικοινωνία που είχε με τον Πιερ Μουλάινς.

Άστραψε και βρόντηξε δια τηλεφώνου ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης σε επικοινωνία που είχε με τον Πιερ Μουλάινς, υπεύθυνο διοργάνωσης του Προ-ολυμπιακού τουρνουά της Γαλλίας. Ο Λουξεμβούργιος, που κατέχει στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία την θέση του προέδρου στην επιτροπή διοργανώσεων, άκουσε σε έντονο ύφος τα παράπονα του Μαυρομάτη για την απαράδεκτη φιλοξενία που τυγχάνει η Ελληνική ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ορίζει ως μεγαλύτερη απόσταση του ξενοδοχείου από το γήπεδο τα 30 χιλιόμετρα και αυτή την απόσταση βρήκαν να βάλουν τους Έλληνες οι Γάλλοι. Μάλιστα τόσο η Γαλλική αποστολή όσο και αυτή της Γερμανίας μένει δίπλα ακριβώς στο γήπεδο, γεγονός που εξόργισε ακόμη περισσότερο τα μέλη της ελληνικής αποστολής. Μάλιστα χθες το βράδυ στο μίτινγκ που πραγματοποιείται πριν τους αγώνες ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής Γιώργος Μανωλόπουλος διαμαρτυρήθηκε εντόνως και αυτός από την πλευρά του για τις συνθήκες φιλοξενίας που βρήκε η ελληνική αποστολή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.