Ρανιέρι: «Η Ρόμα, η ομάδα της καρδιάς μου!»

Με μεγάλο θαυμασμό για τους οπαδούς της Ρόμα, μίλησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο 67χρονος τεχνικός ανέλαβε τους «τζιαλορόσι» τον περασμένο Μάρτιο, σε μία δύσκολη περίοδο, μετά τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με μεγάλο θαυμασμό για τους οπαδούς της Ρόμα, μίλησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο 67χρονος τεχνικός ανέλαβε τους «τζιαλορόσι» τον περασμένο Μάρτιο, σε μία δύσκολη περίοδο, μετά τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ. 
Προσπάθησε να «ισορροπήσει» το…καράβι και με 6 νίκες και μόλις 2 ήττες, του αναγνωρίστηκε από τους οπαδούς η μεγάλη προσπάθεια και η αγάπη του για τον σύλλογο.

«Η αγκαλιά των οπαδών θα μείνει πάντα στη σκέψη μου, όπως και η υπερηφάνεια που θα έχω για την ομάδα της καρδιάς μου. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής στο Sky Sport Italia.
«Νομίζω ότι η πρόοδος της Ρόμα θα εξαρτηθεί από το πρότζεκτ του νέου Σταδίου και πότε θα είναι έτοιμο. Είναι λογικό ότι μια ομάδα θέλει να κάνει τα πράγματα σωστά και με λογική σειρά.
Θα μπορούσαν να αυξήσουν τα έσοδα έχοντας το δικό τους γήπεδο. Δουλεύουν καλά, αλλά οι οπαδοί θέλουν αποτελέσματα στο γήπεδο.

Το σημαντικό είναι τώρα να βρει η ομάδα έναν προπονητή και έναν αθλητικό διευθυντή και να αφήσουν αυτούς τους ανθρώπους να «τρέξουν» το αγωνιστικό κομμάτι.
Η Ρόμα μπορεί να διεκδικήσει την 4η θέση. Το ποδόσφαιρο είναι μεγάλο, επειδή δεν γράφεται τίποτα. Νομίζω ότι το απέδειξα στη Λέστερ και τους εύχομαι το καλύτερο.

Στέλνω στον Τότι τις καλύτερες ευχές μου, γιατί επέλεξε εμένα για προπονητή ενώ υπήρχαν αρκετοί που ήθελαν τον Παόυλο Σόουζα.  
Δεν έχω καμία συμβουλή για τον Ντε Ρόσι. Θέλει να παίξει και ελπίζω ότι παίξει σε μια ομάδα που ταιριάζει με το ανάστημα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.