Στο Sandman Universe μετακομίζει ο John Constantine

Η DC φέρνει πίσω τον κλασικό Constantine.Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο John Constantine το φθινόπωρο...

Η DC φέρνει πίσω τον κλασικό Constantine.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο John Constantine το φθινόπωρο με τη νέα σειρά που θα τον πάει στο Sandman Universe.

Η σειρά θα ονομάζεται “John Constantine, Hellblazer” και δημιουργοί της θα είναι οι Simon Spurrier (Star Wars: Doctor Aphra) και Aaron Campbell (Infidel), σύμφωνα με την ανακοίνωση της DC.

The Sandman Universe Presents: Hellblazer #1 cover by Bilquis Evely. (Image Credit: DC Comics)
“The Sandman Universe Presents: Hellblazer #1” εξώφυλλο του Bilquis Evely. (μέσω: DC Comics)

Ένα ειδικό κόμικ θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τον τίτλο “The Sandman Universe Presents: Hellblazer #1” από τους Spurrier και Marcio Takara (Wolverine: The Long Night). Η σειρά θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο. Μέχρι στιγμής η DC έχει επιβεβαιώσει ότι τέσσερις τίτλοι της θα συνεχιστούν μαζί με την εν λόγω νέα εισαγωγή. Αυτοί είναι οι “The Dreaming”, “Books of Magic”, “House of Whispers” και “Lucifer”.

Το “John Constantine, Hellblazer” κάνει στροφή στην εικόνα του χαρακτήρα. Σε προηγούμενα projects η DC είχε ενσωματώσει τον Constantine με πιο άμεσο τρόπο στο σύμπαν της μέσω του reboot του New 52 και τη σειρά “Justice League Dark”. Σε αυτήν, ο χαρακτήρας θα επιστρέψει σε μια πιο κλασική πλευρά του, όπως αυτή της Vertigo. Στο πρώτο τεύχος θα δούμε ένα γεγονός που συνέβη στη μίνι σειρά “Books of Magic”, όπου ο Tim Hunter ταξιδεύει στο μέλλον και βρίσκει έναν μισοπεθαμένο Constantine εν μέσω ενός μαγικού πολέμου. Σε αυτήν την εκδοχή, ο Constantine είναι με κάποιον τρόπο ζωντανός στο παρόν και θα προσπαθήσει να κατανοήσει την τωρινή του κατάσταση, ενώ παράλληλα θα θελήσει να σταματήσει τον μελλοντικό πόλεμο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοτώσει τον Tim Hunter για να σπάσει ο κύκλος.

John Constantine, Hellblazer #1 cover by John Paul Leon. (Image Credit: DC Comics)
“John Constantine, Hellblazer #1” εξώφυλλο του John Paul Leon. (μέσω: DC Comics)

“Το HELLBLAZER είναι ένας από τους τίτλους που πάντα ήθελα να γράψω. Από τότε που ο John Constantine ξεγλίστρησε από το μυαλό του Alan Moore στο SWAMP THING, ψιθυρίζοντας μυστικά και φτιάχνοντας μυστήρια, με κέντριζαν οι περιπέτειες του”, είπε ο Spurrier σε δήλωσή του. “Ο John Constantine είναι ο κυνικός μάγος: τον οδηγεί ο εγωισμός του και έχει κατακλυσμικές γνώσεις, προσπαθεί να κάνει το καλό χωρίς να σκέφτεται τον εαυτό του, το κόστος, την κακία και τη βία τού κόσμου του. Μπορεί να μην είναι ο ήρωας που χρειαζόμαστε, αλλά είναι ο μπάσταρδος που αξίζουμε”.

Σε πρόσφατα νέα, η DC ανακοίνωσε ότι κλείνει την Vertigo μετά από 26 χρόνια και ανακοίνωσε μια νέα εκδοτική εταιρεία με τον τίτλο Hill House Comics, η οποία θα είναι κομμάτι της Black Label και υπεύθυνος της θα είναι ο Joe Hill, δημιουργός των “Locke & Key” και “NOS4A2”.

Ποια είναι η γνώμη σας για την επιστροφή του Constantine; Πείτε μας στα σχόλια.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.