Ξανά στην Εφορία ο Δημητρέλος

Για μια ακόμα ημέρα θα βρεθεί στην Εφορία ο Ανδρέας Δημητρέλος, για να δώσει λύση στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας.

Για μια ακόμα ημέρα θα βρεθεί στην Εφορία ο Ανδρέας Δημητρέλος, για να δώσει λύση στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προσπαθεί να ξεπεράσει τον συγκεκριμένο σκόπελο για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, προκειμένου να γίνει ένα ακόμα βήμα για την αδειοδότηση της ομάδας από την UEFA. Τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της Ένωσης είχε δώσει «μάχη» για να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί της ομάδας και να γίνουν οι πρώτες πληρωμές, μέσω του δανείου του Αλ Σουντάιρι, όμως τα «βάσανα» δεν τελείωσαν εκεί.

Ο Δημητρέλος πρέπει να έρθει σε συμβιβασμό με την Εφορία, για την καταβολή δόσης του άρθρου 44, η οποία έπρεπε να είχε καταβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με την Πολιτεία. Το ποσό που αντιστοιχεί στην συγκεκριμένη δόση, ανέρχεται στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να καταβληθούν άμεσα στην Εφορία, προκειμένου να μπορέσει αυτή από την πλευρά της να δώσει φορολογική ενημερότητα στην ΑΕΚ, η οποία θα κατατεθεί στον φάκελο που θα ταξιδέψει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να καταβληθούν έως τη Μεγάλη Δευτέρα, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τις ημερομηνίες. Στόχος του Δημητρέλου είναι να καταφέρει να βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα και να εκδοθεί φορολογική ενημερότητα, χωρίς να χρειαστεί να βρεθεί άμεσα το συγκεκριμένο ποσό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.