Ο Zemo του “The Falcon and the Winter Soldier” αποκαλύπτει τη μάσκα του

Zemo, Baron Zemo.Όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες...

Zemo, Baron Zemo.

Όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σαν Ντιέγκο, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μικρό απόσπασμα από το “Τhe Falcon and the Winter Soldier”. Σε αυτό ο Zemo φορούσε την κανονική του στολή από τα κόμικς και έλεγε τις κωδικές λέξεις που χειρίζονται τον Winter Soldier.

Ο ηθοποιός που θα επιστρέψει για να ξαναενσαρκώσει τον Baron Zemo, Daniel Brühl, αποκάλυψε φωτογραφίες από το εν λόγω απόσπασμα για να μπορέσουν να τον δουν με τη στολή και οι fans που δεν παρευρέθηκαν στο Comic-Con.

Ο Brühl δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες του Zemo και τις τιτλοποίησε με τις λέξεις,”Longing, Rusted, Seventeen, Daybreak, Furnace, Nine, Benign, Homecoming, One, Freight Car”.

Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

Η Marvel αποκάλυψε όλες τις νέες σειρές και ταινίες που θα ανήκουν στην 4η Φάση. Ο Kevin Feige επισήμανε ακόμα μια φορά ότι η σειρά των Falcon/Winter Soldier θα τους ακολουθεί μετά το Endgame. Μαζί με τον Baron Zemo θα επιστρέψει και η Emily Van Camp, ως Sharon Carter, την ανιψιά της Peggy Carter.

Τα νέα για τη δική τους σειρά τα μάθαμε τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Ο Sebastian Stan ενσαρκώνει τον Winter Soldier από το 2011 και την ταινία “Captain America”, ενώ ο Anthony Mackie δίνει ζωή στον Falcon από την ταινία “Captain America: Winter Soldier” (2014). Και οι δύο χαρακτήρες εμφανίστηκαν στο “Infinity War” και στο “Endgame”.

Η σειρά που θα προβάλλεται στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney θα είναι μια παραγωγή των Marvel Studios και του Kevin Feige. Το Disney+ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ξεκινώντας από τις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2020. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.