Για την επιστροφή στις νίκες

Να ξεχάσουν την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο Ελλάδος θέλουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα (19:30, Novasports 1).

Να ξεχάσουν την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο Ελλάδος θέλουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα (19:30, Novasports 1). Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσουν την προσπάθεια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου. Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα, που έφερε τις νίκες σε Λέσβο και Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, ο Στιλ θα καθίσει στην εστία των «πράσινων», με τους Ταυλαρίδη και Τελάντερ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μέστο και Πράνιτς θα είναι οι δυο μπακ, με τον Εσιέν σε ρόλο αμυντικού μέσου. Οι Ζέκα και Αμπέντ θα αγωνιστούν ως εσωτερικοί μέσοι. Οι Καλτσάς και Μπουμάλ θα ξεκινήσουν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Πέτριτς στην κορυφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.