Προβλήματα για τον Πραντέλι

Ο Τσέζαρε Πραντέλι καλείται να «ανακατασκευάσει», όπως τόνισε ο ίδιος, την επίθεση της Ιταλίας ενόψει του φιλικού αγώνα με τις ΗΠΑ.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι καλείται να «ανακατασκευάσει», όπως τόνισε ο ίδιος, την επίθεση της Ιταλίας ενόψει του φιλικού αγώνα με τις ΗΠΑ. Ο τεχνικός των «ατζούρι» δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Ντάνιελ Πάμπλο Οσβάλντο, οι οποίοι έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα με τις ομάδες τους. Παράλληλα, δεν κάλεσε ούτε τον Αντόνιο Ντι Νατάλε, με τους Μάτρι, Τζιοβίνκο να καταλαμβάνουν τις δύο θέσεις στη γραμμή κρούσης των Ιταλών.
 
«Ο Μπαλοτέλι έχει τιμωρηθεί κιόλας με οκτώ αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν. Είναι πολλές αν σκεφτούμε ότι είναι ένας επιθετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Πραντέλι, συμπληρώνοντας: «Ένας μεγάλος παίκτης πρέπει να ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να μην αντιδρά. Θα μπορούσε να έχει μια εξαιρετική καριέρα, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη συμπεριφορά κάποιων».
 
Όσο για τον Ντι Νατάλε, ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του στη δράση με γκολ, ο Ιταλός ομοσπονδιακός είπε: «Δεν το είδα σωστό για μένα να καλέσω τον Αντόνιο Ντι Νατάλε τόσο νωρίς μετά από έναν τραυματισμό. Δε θα ήταν έτσι αν έπρεπε να δοκιμαστεί, αλλά ξέρω ήδη που μπορεί να παίξει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.