Η πρόταση του Δημητρέλου

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας θα μιλήσει στους παίκτες ο Ανδρέας Δημητρέλος για τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα προτείνει την καταβολή των οφειλομένων σε τέσσερις δόσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας θα μιλήσει στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος για τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών και τον διακανονισμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να προτείνει στους «κιτρινόμαυρους» την καταβολή των οφειλομένων σε τέσσερις δόσεις, με την πρώτη να προγραμματίζεται για τις 20 Μαρτίου.

Ερωτηματικό αποτελεί η στάση των παικτών, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει η στάση ορισμένων ποδοσφαιριστών. Μέχρι στιγμής μερικοί υποστηρίζουν πως θα υπογράψουν το διακανονισμό, ενώ άλλοι τονίζουν πως δεν προτίθενται να κάνουν κάτι τέτοιο, καθώς θέλουν να τους καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα. Αν η διοίκηση της ΑΕΚ καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες, τότε θα έχει καταθέσει το συγκεκριμένο έγγραφο και στην UEFA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.