Άνθρωποι εναντίον ρομπότ

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία 1-1 της Καλλονής με τον Πανιώνιο και την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Λέσβου, για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η τοποθέτηση του Νίκου Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ξεκάθαρη. Οι παίκτες του αναζητούν εδώ και καιρό τα αποτελέσματα που θα τους χαρίσουν έξτρα αποθέματα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. «Οι αθλητές δεν είναι ρομπότ, είναι άνθρωποι», ανέφερε χαρακτηριστικά μπαίνοντας στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι πλέον συνεχίζουν κυνηγώντας ένα θαύμα. 

Η Καλλονή συνεχίζει στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές για να διεκδικήσει τη μέγιστη βαμολογική συγκομιδή και για να ολοκληρώσει την παρουσία της στη Superleague με αξιοπρέπεια. Άπαντες έχουν πλέον χωνέψει τη θέση της ομάδας και οι περισσότεροι έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα πως την επόμενη χρονιά η Καλλονή δεν θα βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία. 

Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι αλήθεια πως συμμάζεψε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας προς το ορθολογικότερο, όμως το συνεχώς μεταλασσόμενο ρόστερ του συλλόγου της Μυτιλήνης, δεν τον βοήθησε να πάρει τα αποτελέσματα που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και να άξιζε η ομάδα του.

Το ματς με τον Πανιώνιο δεν ήταν κακό για την Καλλονή, αλλά ήταν για ακόμα μια εβδομάδα αναποτελεσματικό. Πολύς ιδρώτας και προσπάθεια χωρίς αντίκρυσμα! Ο Καραγεωργίου μίλησε για παρατεταμένη έλλειψη τύχης, αλλά μάλλον φταίνει πιο συγκεκριμένοι παράγοντες. 

Ο φετινός σχεδιασμός της διοίκησης και η ελάχιστη στήριξη της Καλλονής απ’ τους ντόπιους οδηγεί τις σαρδέλες στη football league. Οι καραβιές παικτών αμφίβολης ποιότητας και αγωνιστικής κατάστασης και η επιλογή του φιλόδοξου αλλά όχι ισχυρού στα αποδυτήρια Θαλή Θεοδωρίδη άφησαν την ομάδα σχεδόν γυμνή σε ένα απ’ τα πιο απαιτητικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Η μικρή απήχηση της φετινής προσπάθειας της Καλλονής στους ντόπιους και το ασύνδετο ρόστερ μετέτρεψαν τον Ταρλά στο πιο εύκολο ταξίδι για τους περισσότερους συλλόγους της Superleague. Την ίδια στιγμή στη Μυτιλήνη την περασμένη σεζόν η Καλλονή μέτρησε 10 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις δύο (!) ήττες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.