"Για εμάς έχει τελειώσει το θέμα Κάιπερς"

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού του Εργοτέλη, Νίκι Παπαβασιλείου, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου του Ηρακλείου, Γιώργος Τουντζάρης αναφέρθηκε στο θέμα Κάιπερς.
31/05/2018 • 17:43
Ο Νίκι Παπαβασιλείου και ο Γιώργος Τουντζάρης
  • shares
Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού του Εργοτέλη, Νίκι Παπαβασιλείου, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου του Ηρακλείου, Γιώργος Τουντζάρης αναφέρθηκε στο θέμα Κάιπερς. 

«Ισχύουν όσα έχουμε πει στις ανακοινώσεις μας. Η συμφωνία θα χαλάσει μόνο αν η ΑΕΚ κάνει πίσω. Για εμάς έχει τελειώσει το θέμα. Το μέλλον του παίκτη εξαρτάται από εκείνον», είπε ο Τουντζάρης για τον Ούγκο Κάιπερς, ενώ αναφορικά με τον νέο προπονητή του Εργοτέλη, τόνισε:

«Ξεκινήσαμε νωρίς τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς επιλέγοντας έναν έμπειρο προπονητή για να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε, να δούμε τον Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ. Θα του παρέχουμε ότι μας ζητήσει. Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη».

Από την πλευρά του, ο Νίκι Παπαβασιλείου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Εργοτέλη μέχρι το 2021, ανέφερε: 

«Για εμένα είναι τιμή η εμπιστοσύνη της διοίκησης. Δεν μας πήρε χρόνο για να συμφωνήσουμε. Το πρότζεκτ του Εργοτέλη είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα. Βασικός στόχος είναι να βελτιώσουμε τα παιδιά, έχουμε μια πολύ καλή βάση από πέρυσι. Έχω πολύ μεγάλο πάθος για να δουλέψω για τον Εργοτέλη για να επανέλθει η ομάδα εκεί που αξίζει. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στον Εργοτέλη. Η ομάδα θα είναι πιο ώριμη τη νέα χρονιά».
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Κυριακή 31 Μαρτίου, 17:15

Live
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ