Το καλοκαίρι οι εξελίξεις με Ντουρμάζ και Πάρντο

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα εξεταστούν οι υποθέσεις των Φελίπε Πάρντο και Τζίμι Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό.

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα εξεταστούν οι υποθέσεις των Φελίπε Πάρντο και Τζίμι Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό. Οι δυο παίκτες φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και οι ίδιοι φέρονται θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν την καριέρα του σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Ο Πάρντο φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τους «ερυθρολεύκους» να ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν γνωρίζουν τίποτα περί επαφών του παίκτη με την ισπανική ομάδα. Ο Πάρντο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «ερυθρολεύκους», οι οποίο μπορούν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, καταβάλλοντας στη Μπράγκα δυο εκατομμύρια ευρώ. 

Από εκεί και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, σχετικά με το μέλλον του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον βρει κάποια πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν να δουν αν υπάρξει κάποια πρόταση για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό και σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσουν τις επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2017.

Τέλος, ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Κώστα Φορτούνη, παρά μόνο αν υπάρξει μια άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Δημοσιεύματα θέλουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος φέτος μετράει 16 γκολ σε 22 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός φέρεται να αξιώνει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.