Ολική ανατροπή στα Μέγαρα!

Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Βύζας βρήκε τον τρόπο να κερδίσει το ματς απέναντι την Καλλιθέα με 2-1, αν και με το... καλημέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Βύζας βρήκε τον τρόπο να κερδίσει το ματς απέναντι την Καλλιθέα με 2-1, αν και με το… καλημέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ομάδα των Μεγάρων που είχε μόλις 13 παίκτες στην αποστολή της, έπαιξε και πάλι ψυχωμένα -όπως είχε κάνει και απέναντι στον Πλατανιά- και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, ανατρέποντας την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί σε βάρος της αφού οι Καλλιθεάτες είχαν ευτυχήσει να προηγηθούν από πολύ νωρίς. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην έκβαση της συνάντησης έπαιξε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο με συνέπεια να μην αντέξουν στην πίεση που δέχθηκαν.

Η Καλλιθέα αιφνιδίασε τους γηπεδούχος καθώς κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 10′ με τον Σταύρου, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ωστόσο, εννέα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Κουτρουμπή, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς χρησιμοποίησε το χέρι του για να κόψει εξαιρετικά επικίνδυνη μπαλιά προς τους επιθετικούς του Βύζαντα.

Η ομάδα των Μεγάρων αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχε στο 61′ με πλασέ του Ροβίθη έπειτα από πάσα του Νταντάμη και ενώ οι αμυντικοί της Καλλιθέας σταμάτησαν θεωρώντας -κακώς, όπως αποδείχθηκε- πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Βύζας συνέχισε να πιέζει και στο 73′ έφτασε στην ολική ανατροπή καθώς ο Γεωργακόπουλος επιχείρησε σέντρα και ο Ηλιόπουλος με πλασέ, πέτυχε το 2-1, που έμελλε να διατηρηθεί ως το τέλος της αναμέτρησης.

ΒΥΖΑΣ (Δημήτρης Οικονόμου): Μητρογιάννης, Φραγκής, Πέτρου, Λίτσης, Ροβίθης, Γεωργακόπουλος, Χριστοφιλέας,  Νταντάμης, Μουστάκης (91′ Παγώνης), Μωυσίδης, Ηλιόπουλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Μιχαλόπουλος (77′ Ντιαλό), Αρκούδας, Αρβανίτης, Σταύρου, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Κατσίκης (56′ Φαρινόλα), Παριανός (87′ Βιδάλης), Κουτρουμπής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.