Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε το πλεονέκτημα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα των σκέψεων στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια, για τη σημερινή (6/6) αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Η νίκη που πέτυχε το περασμένο Σάββατο (2/6) ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα επί του Προμηθέα, τον έχει φέρει σε πλεονεκτική θέση, σε ό,τι αφορά στη σειρά των μικρών τελικών της τρέχουσας περιόδου της Basket League. Το πρώτο που έχουν στο μυαλό τους οι «ασπρόαμυροι», λοιπόν, είναι να διατηρήσουν αυτό το πλεονέκτημα που απέκτησαν.

Σχολιάζοντας τη σημερινή (6/6) δεύτερη στη σειρά αναμέτρηση με τον Προμηθέα, στο PAOK Sports Arena, ο προπονητής του «Δικέφαλου», Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ: «Από την στιγμή που έχουμε κάνει το 1-0, θέλουμε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα που πήραμε. Ξέρουμε ότι απέναντί μας είναι μία ομάδα που την σεβόμαστε πάρα πολύ, όχι μόνο για την φετινή πορεία, αλλά κι επειδή έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Θεωρώ ότι ο Προμηθέας παίζει με την ίδια αυτοπεποίθηση και ψυχολογία εντός και εκτός έδρας και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στο πρώτο παιχνίδι, για να κάνουμε το 2-0». 

Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικός ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα. Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα που παίρνει πάρα πολλούς πόντους και από πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, αλλά και ενδιάμεσες επιθέσεις. Το δεύτερο κομμάτι που πρέπει να δούμε με προσοχή είναι τα επιθετικά ριμπάουντ, που επίσης του δίνουν επιπρόσθετες κατοχές και οι παίκτες του έχουν μεγάλη έφεση σε αυτό και φυσικά να παίξουμε καλύτερη ατομική άμυνα σε συγκεκριμένους παίκτες, που έχουν πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αν συμβούν όλα αυτά, έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για να καταλήξει: «Εμείς σκεφτόμαστε, προετοιμαζόμαστε και θα μπούμε να παίξουμε έχοντας στο μυαλό μας μόνο αυτό το παιχνίδι. Δεν κάνουμε άλλες σκέψεις για το τι θα συμβεί μετά. Θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, να προασπίσουμε την έδρα μας και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Η παρουσία της ομάδας φέτος και αγωνιστικά με το μπάσκετ που έπαιξε στο μεγαλύτερη διάστημα της σεζόν, θεωρούμε ότι αξίζει της προσοχής του κόσμου. Είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την κατάκτησης της τρίτης θέσης, οπότε η παρουσία του κόσμου, που θα μας δώσει ώθηση στην προσπάθειά μας, θα είναι πολύ σημαντική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.