Τίμα: «Να βελτιωθούμε με τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιάνις Τίμα υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για το πρωτάθλημα, αν θέλει να φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ.

Ο Γιάνις Τίμα υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για το πρωτάθλημα, αν θέλει να φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ. Ο διεθνής Λετονός παίκτης των Πειραιωτών συμπλήρωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ακόμα χρόνο για να δέσουν ως σύνολο.

Αρχικά, ο Τίμα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»: «Είμαστε μια νέα ομάδα, που όμως διαθέτει πολύ ταλέντο και διάθεση για δουλειά. Ακόμη μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, ωστόσο θεωρώ πως γρήγορα θα δέσουμε ως σύνολο, φτάνοντας στο επίπεδο που ζητά ο προπονητής μας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν ο παράγοντας που μας πλήγωσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αφού με τον τρόπο αυτό ο αντίπαλος πήρε τον χρόνο του για νέες επιθέσεις και ευκαιρίες να μας απειλήσει. Πιστεύω, πάντως, ότι άμεσα θα βελτιωθούμε και θα αντιδράσουμε. Όσο για μένα, σε κάθε παιχνίδι θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.