Κλοπ: “Μοιάζαμε με …χασάπηδες”

Κριτική για τον διαιτητή του αγώνα με την Παρί έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ πέταξε τα ...βέλη του και στους παίκτες της Παρί.

Κριτική για τον διαιτητή του αγώνα με την Παρί έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου στις πολλές διακοπές που υπήρχαν στο δεύτερο ημίχρονο και πέταξε τα …βέλη του, τόσο στους παίκτες της γαλλικής ομάδας, όσο και στον ρέφερι του αγώνα. 

” Υπήρξαν πολλές διακοπές στο δεύτερο ημίχρονο. Στην Αγγλία κερδίσαμε το βραβείο fair play της Premier League για δύο συνεχόμενες σεζόν και εδώ φαινόμασταν σαν… χασάπηδες με τις κίτρινες που πήραμε στο παιχνίδι. Ήταν έξυπνοι και ειδικά ο Νεϊμάρ. Αρκετοί παίκτες τους έπεφταν κάτω, σαν να είχαν κάτι σοβαρό και μετά χάσαμε την ηρεμία μας. Αυτή η κατάσταση σε κάνει επιθετικό και η αρνητική επιθετικότητα δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο “, είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ και πρόσθεσε: 

” Σίγουρα μπορείς να χάσεις στο Παρίσι και θα χάσουν κι άλλες ομάδες στο μέλλον, όμως νιώθουμε σκουπίδια. Ο Βεράτι θα έπρεπε να είχε αποβληθεί. Ήμουν κοντά στη φάση και θα μπορούσε να δει κόκκινη αντί για κίτρινη. Βέβαια δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Χάσαμε επειδή δεν παίξαμε αρκετά καλά. Πάντως στο τελευταίο ματς κόντρα στη Νάπολι μπορούμε να κερδίσουμε, γιατί στο Άνφιλντ η ατμόσφαιρα είναι πάντα ιδιαίτερη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.