«Δάγκωμα» στις καθυστερήσεις από τη Γουλβς

Με γκολ του Ιρλανδού Ντόχερτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων οι.. «Λύκοι» (Γουλβς) πήραν μια σπουδαία νίκη στο Νιούκαστλ με σκορ 1-2 και σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 57'

Με γκολ του Ιρλανδού Ντόχερτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων οι.. «Λύκοι» (Γουλβς) πήραν μια σπουδαία νίκη στο Νιούκαστλ με σκορ 1-2 υποχρεώνοντας την ομάδα του Ράφα Μπενίτες στην 2η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα μένοντας στην 15η θέση μόλις τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι στο «Σεντ Τζέϊμς Παρκ» είχε έντονες διακυμάνσεις αφού η Νιούκαστλ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλα και την διάθεση να απαντήσει άμεσα στο πρώτο «μούδιασμα» από το 0-1 της Γουλβς στο 17ο λεπτό από τον Πορτογάλο Ντιόγκο Χότα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ισπανός Αγιόζε Πέρες έκανε το 1-1
. Η ομάδα του πίεσε αρκετά δημιουργώντας καλές ευκαιρίες που όμως δεν αξιοποίησε.

Κομβικό σημείο του αγώνα η φάση του 57ου λεπτού, όπου ο Αμερικανός αμυντικός Γιέντλιν αποβλήθηκε αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.

Κάπου εκεί οι αντίπαλοί τους πήραν μέτρα στο γήπεδο και δικαιώθηκαν στην πίεσή τους με το γκολ του Ντόχερτι στην εκπνοή.

Η Γουλβς συνέχισε την ανοδική της πορεία, λίγα 24ωρα μετά την νίκη της επί της Τσέλσι ενώ οι «καρακάξες» έμειναν με την απογοήτευση και κυρίως το άγχος λόγω της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκονται!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.