Με πολλά προβλήματα ο ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ στην Αθήνα για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Χάιμε Βέρα δε μπορεί να υπολογίζει στους Γιακουμάκη, Βουό Παπαστεριανό που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, καθώς και στους τραυματίες Δεληγιαννίδη Κυριακίδη και Νάστο.

Ο ΟΦΗ θ` αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Κρήτης γνωρίζει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, ωστόσο θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου ν` απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. 
Εκτός αποστολής, έμειναν οι Γιώργος Γιακουμάκης Πάτρικ Βουό και Μανώλης Παπαστεριανός που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, οι τιμωρημένοι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης Παύλος Κυριακίδης και Ανέστης Νάστος. 

Η 18άδα που επέλεξε ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη, Μπράουν, Παπάζογλου, Σακόρ, Μπολάκη, Μεγιάδο, Οικονόμου, Κοροβέση, Ντίνα, Ναμπί, Βαζ, Νέιρα, Φερέιρα Σόουζα, Κουτσιανικούλη και Πέρσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.