Λάνγκφορντ: “Παίζουμε τελικούς από τα Κανάρια και μετά” (video)

Πνευματικά έτοιμοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τους συνεχόμενους "τελικούς" που δίνει η ομάδα στην Ευρωλίγκα, όπως είπε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην κάμερα του novasports, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μιλάνο.

Πνευματικά έτοιμοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τους συνεχόμενους “τελικούς” που δίνει η ομάδα στην Ευρωλίγκα, όπως είπε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην κάμερα του novasports, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μιλάνο.

Αναλυτικά:

“Είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι εδώ και καιρό, παίζουμε τελικούς μετά την Γκραν Κανάρια, αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς το ίδιο. 

Νιώθω πολύ καλά, ο ρόλος μου ήταν διαφορετικός όταν ήρθα αλλά πλέον κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, η δουλειά μου είναι να σκοράρω, είμαι ένας βετεράνος και είναι σημαντικό να αποφορτίζω την ομάδα και να λειτουργούν τα πράγματα που έχουμε πει πάνω στο παρκέ. 

Είτε κερδίζεις, είτε χάνεις ο κόσμος πάντα θα βρει κάτι αρνητικό, ολική κατάρευση δεν ήταν η δική μας με την Μπασκόνια αλλά αυτή της Μακάμπι κόντρα στη Ζαλγκίρις. Πρέπει πάντα να μένεις αισιόδοξος και να βρίσκεις κάτι θετικό. Νικήσαμε, έχουμε ευκαιρία να πλησιάσουμε πολύ τα πλέι οφ με νίκη στο Μιλάνο και αυτό μας νοιάζει”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.