Έγραψε ιστορία το Βιρτζίνια

Την κατάκτηση του NCAA για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει το Βιρτζίνια, καθώς στον συγκλονιστικό τελικό επικράτησε 87-77 του Τέξας Τεκ στην παράταση.

Την κατάκτηση του NCAA για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει το Βιρτζίνια, καθώς στον συγκλονιστικό τελικό επικράτησε 87-77 του Τέξας Τεκ στην παράταση.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκεια του, με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους σε έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί, το Βιρτζίνια είχε περισσότερες λύσεις και με πρωταγωνιστή τον Τζερόμ, καταφέρε να «λυγίσει» το Τέξας Τεκ και να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του το τρόπαιο.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Χάντερ με 27 πόντους (4/5 τρίποντα), ακολούθησε ο Γκάι με 24, ενώ ο Τζερόμ πρόσθεσε 16 πόντους και 9 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, 17 πόντους είχε ο Φράνσις, 15 και 9 ριμπάουντ έγραψε το… κοντέρ του Κάλβερ, ενώ ο Μορέτι πρόσθεσε 15 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο 8ος τελικός στην ιστορία του NCAA που κρίθηκε στην παράταση και μόλις ο πρώτος από το 2008. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.