Ευχαριστούμε Ινιέστα! (pics)

Το παιχνίδι με τη Ρωσία ήταν το τελευταίο της καριέρας του Αντρές Ινιέστα με την Ισπανία! Πως αντέδρασαν ο ίδιος, η ομοσπονδία, τα ΜΜΕ, οι φίλαθλοι!

“Μερικές φορές το τέλος, δεν είναι όπως το ονειρεύεσαι”, δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα μετά το τέλος του ματς με τη Ρωσία, το οποίο ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Ισπανίας!

“Είναι αλήθεια πως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι και πως σε ατομικό επίπεδο ένα ταξίδι ολοκληρώθηκε. Είναι η πιο λυπηρή μέρα της ζωής μου”. Αυτά ήταν τα λόγια του σπουδαίου μέσου, ο οποίος ρωτήθηκε για την επόμενη ημέρα στη “Ρόχα”.

“Είναι μια ανακούφιση, καθώς υπάρχουν παίκτες και το σημαντικό είναι βρίσκεις το δρόμο για την επιτυχία ξανά. Δεν είναι εύκολο, είναι αρκετά πολύπλοκο, αλλά η εθνική ομάδα θα συνεχίσει”. 

Ο Ινιέστα κατέκτησε ένα παγκόσμιο κύπελλο και δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, φτάνοντας τις 131 συμμετοχές, μετρώντας 96 νίκες, 15 ισοπαλίες, χάνοντας μόλις 15. 

Η ομοσπονδία της Ισπανίας ανέφερε στη σελίδα της στο facebook: “Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, μας πρόσφερες δόξα, μας πήγες στην κορυφή. Υποδειγματικός, μοναδικός, ανεπανάληπτος συμπαίκτης!” 

Ο Γκάρι Λίνεκερ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον 34χρονο μέσο, ο οποίος σε συλλογικό επίπεδο θα συνεχίσει στην Ιαπωνία και στη Βίσελ Κόμπε. 

Πολλά δημοσιογραφικά μέσα αναφέρθηκαν με συγκινητικό τρόπο στον Ισπανό θρύλο.  

Το hashtag #GraciasIniesta έγινε γρήγορα trend το twitter και μερικές αναρτήσεις απλών φιλάθλων ξεχώρισαν, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τον ανακύρηξαν G.O.A.T. (greatest of all times)!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.