Μπέκιος: «Ποδόσφαιρο σημαίνει θέαμα, όχι επεισόδια»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο ανώτερος διευθυντής επικοινωνίας του ομίλου Forthnet, Ανδρέας Μπέκιος, τονίζοντας πως η ΝOVA βαδίζει σε ένα Ευρωπαϊκό τηλεοπτικό μοτίβο που ορίζει η UEFA και η FIFA, για την αποφυγή μετάδοσης σκηνών βίας στα γήπεδα.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο ανώτερος διευθυντής επικοινωνίας του ομίλου Forthnet, Ανδρέας Μπέκιος, τονίζοντας πως η ΝOVA βαδίζει σε ένα Ευρωπαϊκό τηλεοπτικό μοτίβο που ορίζει η UEFA και η FIFA, για την αποφυγή μετάδοσης σκηνών βίας στα γήπεδα.

Για την αποφυγή μετάδοσης των επεισοδίων ο κ. Μπέκιος είπε: ”Η NOVA δεν επέλεξε χθες να μην δείξει σκηνές επεισοδίων. Η NOVA εδώ και δύο χρόνια έχει αποφασίσει να εναρμονιστεί με τις κατευθυντήριες γραμμές τόσο της UEFA όσο και της FIFA, οι οποίες μιλάνε ξεκάθαρα για μη κάλυψη σκηνών βίας, και σκηνών πόνου. Όπως παρατηρήσατε και πριν από μία βδομάδα σε ένα ατυχές συμβάν με ποδοσφαιριστή στην Αγγλία, δεν παίχτηκε στην τηλεόραση. Αυτή η πολιτική δεν ασκείται λοιπόν μόνο στην NOVA, αλλά και σε όλον τον κόσμο, σε όλα τα κανάλια που μεταδίδουν αγώνες. Απλά στην Ελλάδα έχουμε ξεσηκωθεί τα τελευταία δύο χρόνια”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ΝOVA είναι ο βασικός χρηματοδότης του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ποδόσφαιρο σημαίνει θέαμα. Στο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστής δεν είναι ο κάθε χουλιγκάνος, που του ήρθε στο μυαλό η ιδέα είτε να σπάσει, είτε να καταστρέψει, είτε ακόμα και να σκοτώσει, γιατί έχουμε δει ακόμα και τέτοιες περιπτώσεις. Βασικός πρωταγωνιστής είναι ο ποδοσφαιριστής, και το θέαμα, γ’ αυτό και η NOVA έχει δαπανήσει τόσα χρήματα».

Για την τηλεοπτική κάλυψη: ” Χθες έγινε κάτι πρωτότυπο που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της τηλεόρασης. Υπήρχε δικιά μας τριπλή περιγραφή, παραγωγή σε high definition, ώστε να δώσουμε στον κόσμο όσο τον δυνατόν περισσότερα για να απολαύσει ο κάθε ένας που το είδε περισσότερα.

Τέλος, ο ανώτερος διευθυντής επικοινωνίας της Forthnet σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον όμιλο: ”Σε εμάς υπάρχει ένας προβληματισμός βαθύτατος. Γιατί να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε ένα προϊόν που οδεύει προς καταστροφή; Δεν δείξαμε τα επεισόδια και δεν θα το κάνουμε ποτέ!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.