Σκαρντοβέλι: «Καλύτεροι στην συνέχεια»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια, εμφανίστηκε ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια, εμφανίστηκε ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο 27χρονος παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, τονίζοντας πως η νίκη επί των «Φαιάκων» θα βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Κέρκυρας: «Αναμφισβήτητα πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη η οποία μας δίνει ακόμα καλύτερη ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμασταν για πολλούς λόγους το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Είμαστε χαρούμενοι τόσο για την απόδοση μας, όσο και για την νίκη, ωστόσο από αύριο κιόλας που επιστρέφουμε στις προπονήσεις πρέπει να ξεχάσουμε την εν λόγω αναμέτρηση και να επικεντρωθούμε στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι από το πρώτο λεπτό του αγώνα μπήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήμασταν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Τα δύο τέρματα που πετύχαμε με τον Ζαραδούκα και τον Μπεσέρα στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι μας έδωσε το απόλυτα πλεονέκτημα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίσιμα. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο τα περιθώρια θα στενεύουν, ειδικά μάλιστα αν δεν παίρνεις και τους βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουμε την κρισιμότητα των αγώνων και έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε την ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε και να φέρουμε εις πέρας την δύσκολη αποστολή που έχουμε θέσει».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανιώνιο: «Δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Την αντιμετωπίσαμε στην έδρα της και το καλοκαίρι σε φιλικό που δώσαμε. Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, ωστόσο οδηγός μας θα είναι τα δύο τελευταία νικηφόρα παιχνίδια που κάναμε. Το Σάββατο πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.